Ja mnoooogo volim da čitam! Moje voljeno biće kada god ne zna šta bi mi kupio, donese mi knjigu, zna da neće pogrešiti :)
Nego ja kada pročitam knjigu, u kratkom vremenskom intervalu odgledam i film po knjizi i uvek se razočaram...kao za "Anđeli i demoni" i "Lovac na zmajeve"...
Sada hoću da uzmem da pročitam knjigu "Koliba", čula sam da je nenadjebiva :)
Nisam čitao ni Kolibu ni ovo što je Bruce napisao -Opsada Crkve Svetog Spasa -
Pa knjiga je uvek jednostavno bolja od filma. Nisam još naišao na izuzetak od tog pravila.
Ja jurim da nabavim jednu knjigu što sam je baš voleo kao klinac a nema je niko. Tačnije to je više knjiga i serijal se zove - Grička Vještica -
Iz nekog čudnog razloga koji ne razumem ta knjiga mi je ostala u sećanju i ne mogu da je se otresem.
Johnny, probaj na www.baneprevoz.com ako ti ne smeta elektronsko čitanje... Gričku ćeš teško naći u hardcopy ...
Znam ali ne mogu da čitam tako. Moram ovako knjiga u ruci i to.
Naći ću je. Jedan drugar iz Hrvatske će da se iscima i da mi nađe jer je pisac knjige Hrvatica. Valjda će uspeti.
Đoni, imam ja Gričku vešticu, doduše samo jednu knjigu od celog serijala.
Nađi i ostale. Znači strašno koliko je dobra knjiga.
Mislim da se prvi deo zove - Tajna Krvavog Mosta - a zadnja valjda - Buntovnik na Prestolu -
meni jedna od najjačih knjiga koju sam pročitao. Moram sve da ih nađem.
e, da, glasao sam tamo za postere - jedva se snađoh :)
hehehe malo je konfuzno ali kad otvorimo peti konkurs kači ako naletiš na neki glupi poster. Pobednik koji je napravio najgluplji poster kao nagradu ima naše poštovanje na forumu :D
Ja mnoooogo volim da čitam! Moje voljeno biće kada god ne zna šta bi mi kupio, donese mi knjigu, zna da neće pogrešiti :)
Nego ja kada pročitam knjigu, u kratkom vremenskom intervalu odgledam i film po knjizi i uvek se razočaram...kao za "Anđeli i demoni" i "Lovac na zmajeve"...
Sada hoću da uzmem da pročitam knjigu "Koliba", čula sam da je nenadjebiva :)
http://vukajlija.com/forum/teme/20820?strana=24
Nisam čitao ni Kolibu ni ovo što je Bruce napisao -Opsada Crkve Svetog Spasa -
Pa knjiga je uvek jednostavno bolja od filma. Nisam još naišao na izuzetak od tog pravila.
Ja jurim da nabavim jednu knjigu što sam je baš voleo kao klinac a nema je niko. Tačnije to je više knjiga i serijal se zove - Grička Vještica -
Iz nekog čudnog razloga koji ne razumem ta knjiga mi je ostala u sećanju i ne mogu da je se otresem.
A Bruce somovina je odlična. Primeri ubice.
Johnny, probaj na www.baneprevoz.com ako ti ne smeta elektronsko čitanje... Gričku ćeš teško naći u hardcopy ...
Hvala za komentare :)
Znam ali ne mogu da čitam tako. Moram ovako knjiga u ruci i to.
Naći ću je. Jedan drugar iz Hrvatske će da se iscima i da mi nađe jer je pisac knjige Hrvatica. Valjda će uspeti.
Ako gotivite ili možete da čitate epsku fantastiku onda pod obavezno - Pesme leda i vatre -
Ljudi, izuva koliko je dobro.
Đoni, imam ja Gričku vešticu, doduše samo jednu knjigu od celog serijala. Pročitala sam je još u srednjoj i ostade mi u nenormalno lepom sećanju. :)
Nađi i ostale. Znači strašno koliko je dobra knjiga.
Mislim da se prvi deo zove - Tajna Krvavog Mosta - a zadnja valjda - Buntovnik na Prestolu -
meni jedna od najjačih knjiga koju sam pročitao. Moram sve da ih nađem.
http://www.korisnaknjiga.com/skolska-knjiga-knjizara?fstr=%C5%A0kolska%20knjiga
ovde je prodaju, ako ne mariš za 20.000 :)
Ovaj mesec uplaćujem more ali sledeći uzimam. Vredi. Jbg. Imaću neki dodatni prihod sledećeg meseca.
Fala Bruce
a ovog sam našao da prodaje polovno:
jupiterstart@gmail.com
065/433-7008
e, da, glasao sam tamo za postere - jedva se snađoh :)
hehehe malo je konfuzno ali kad otvorimo peti konkurs kači ako naletiš na neki glupi poster. Pobednik koji je napravio najgluplji poster kao nagradu ima naše poštovanje na forumu :D
A ovog ću da nazovem da vidim kol'ko para.
http://www.youtube.com/watch?v=r77ChPPrWcI
Idem malo napolj iz jezerceta da protresem perje i pregledam neku somovinu.
Evo mene preko telefona opet...sreca te imam na njemi wi-fi, inace bih se pobila sa ovim mojim za komp ;-)
lepo, hvala za muziku :)