Kvaksonska loža - Moćne patke

1. j idem u WC da plačem, da me žena ne vidi...

Bruce :PPPPPPPPPP :)

2. Od takvih zavisnosti najlakše se "skidaš" sa svojim partnerom... ako me kontaš :)))

3. кфак, постајем сад љут, 2 добра сома одоше у гроб без разлога, било је много у плусу па ипак мртво, е сад ћу да себи нађем инспирацију, јебачку тему и више да НАПИШЕМ ДЕФКУ ЗА ОДАБРАНЕ!!!!!!!!!

4. haha kontam Bruce, kontam....zato Karađorđeva ide posle kornfleksa :DDD

5. definiši kad se jede kornfleks za večeru, ti ćeš to sigurno dobro odraditi :)

6. dijeta mi je dobila prvi minus...

7. hehe Bruce, slobodno je ti definiši...nekako nemam inspiraciju da izvajam nešto kvalitetno, a ne bih da puštam somove kojima nije mesto na Vuki :)

8. Sve imam utisak da neko čita šta pišemo ovde i hejtuje ;)))

9. Хм и даље ништа, само једног глупака пустих, е сад на посао. :)

10. Mora da je u pitanju (oprezno se osvrće preko ramena, zatim proverava tastaturu, pa se naglo ponovo okreće) CIA, snajka, CIA... ceo svet su upropastili.

11. hmmm, matrikse, nije u tvom stilu...

12. I ja sam gotovo sigurna da je CIA, vrebaju i ispod tepiha :)

13. Ја немам свој стил Брус, тако могу да нађем нешто да пишем.

14. imaš, tvoj stil je defka koja je misaona, komplikovana i zabavna/smešna, npr. ova - ako fali jedan element, primeti se odmah :)

15. dijeta mi je dobila prvi minus...

Iskreno, ja sam krivac za taj minus. Predložio sam za odabranu, među nekoliko argumenata naveo i to. Hejteri klasični, sise. Uvalim im patkana svima! Nadam se da će makar dospeti do naslovne, pa onda nek se ebu.

16. ahahahaha, Agi ti si kralj nenadjebivi :)))))

17. Ja pustio poslednjeg današnjeg soma. Istresoh ga iz glave za minut, sada mi čak i nije nešto. Mnogi će se naći i povređeni :)

18. Брус нагласих горе како пишем дефке. :) Слажем се са овим Брусовим постом изнад. :)

19. OK, priznajem ti, nemoj da se ljutiš - ja volim da razmišljam o defkama :)

20. Како да се љутим на патку?! :) То ће се десити кад ми кева дозволи да се обријем. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.