Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Reci, oduševila sam se! :))))

2. Ja se KVAKsolutno slažem sa Džaftarom. Sex-shop je idealan biznis za nas :D

3. Seks šop "Patke za sve" :)

4. ili Patka za svakog...

5. Tooo! Samo sam čekala da pristanete, jedva sam vas naterala :p Ja ću da budem prodavačica, ono, namunjim se, nacrtam mladež iznad kljuna i kvakćem... :)
    Vi možete da budete izvođači kvarova, tj. radova. Čisto da objasnite i pokažete mušterijama kako sve to funkcioniše ;) Mis'im, ne bih se bun'la!

6. ili Patka za svakog...

Bolje :))) ihihi

7. Napravimo kafanu pored jezerceta i onda pored kafane sex shop.
    Prvo ih dobro napijemo vatrene vodice a onda ih odvedemo u shop da im prodajemo dildiše. Patka za svakog je idealan naziv za šop.

8. Mnogo nas je za seksi šop. Mi čitavu industriju možemo razviti (Humpin' ducks production). Skroman sam, prihvatio bih ulogu direktora za kasting.

9. Čisto da objasnite i pokažete mušterijama kako sve to funkcioniše ;) Mis'im, ne bih se bun'la!

Sram te i stid bilo :))) Ne bi se ni ja bunio :))

10. prodajemo dildiše

Ha ha. Definitivno "Patka za svakog".

11. Humpin' ducks production je više za internacionalno tržište, morali bi naći i neku crnu patku radi asortimana :)

12. Napravimo kafanu pored jezerceta i onda pored kafane sex shop.

Може, квакастична идеја! А некакав мотел? То ћу ја да искваканишем, хотелијер по струци. :)

Sram te i stid bilo :))) Ne bi se ni ja bunio :))

Знам, зато и кажем .)))))

13. Humpin' ducks production je više za internacionalno tržište, morali bi naći i neku crnu patku radi asortimana :)

Тооооо ми кажи! Јеа! Овај, кхм... не би била лоша некваква црна патка. ;)

14. Misliš patkan?

Свашта ја мислим. Сваашта! ;)

15. Treba nam onda i neka žuta patka za "Duck massage" serijal. Samo pazite da nije maloletna, opasno je kad su žute.

16. - Fato! Šta radi Haso tu u krevetu s tobom?
    - Čuda radi, Mujo! Čuda radi!

17. mo pazite da nije maloletna, opasno je kad su žute.

Da, te skroz žute patke i sa 40 deluju maloletno.
    A podržavam i Džaftarinu ideju za hotel. Džaf samo baca dobre ideje danas. Izgleda da ima neki preduzetnički dan.

18. Džaf, radiš li negde u hotelijerstvu ili si to završila pa čekaš posao?

19. A podržavam i Džaftarinu ideju za hotel. Džaf samo baca dobre ideje danas. Izgleda da ima neki preduzetnički dan.

Скапирала сам од овог нема 'леба. Сопствени бизнис. Секси патка продаје све! Само нек нама уплови лова у језерце.

Džaf, radiš li negde u hotelijerstvu ili si to završila pa čekaš posao?

Радим већ 3 године, а јутрос сам одштампала ДИПЛОМСКИ рад. Коначно! Користим прилику док сама кљуцам овде, трошим ионако потрошни канц. материјал. :)

Едита Квак: Да, радим у хотелијерству и да, завршавам хотелијерство. :о)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.