Kvaksonska loža - Moćne patke

1. 'Bro veče, pernati turovi! :)

2. Ajde Staklena, uživaj, grejemo mi jezerce.
    Nego puk'o mi neki dinamit kod uveta danas na tekmi i dalje mi zuji u ušima KVAAAAK

3. Корисно је кад је нешто корисно. Никад није на одмет пружити лулу мира и исцимати димић.

4. Pablo, dao si mi materijal za definiciju.

5. Inače ima jedan ozbiljan hokejaški klub za koji možemo da navijamo
    Moćne Patke iz Anahejma
    http://i52.tinypic.com/33m51ld.jpg

6. Uobličila sam soma, ali nešto ne znam da li je dovoljno dobar da zapliva Vukom...šta god napišem, ne sviđa mi se...

7. ako hoćeš da te molimo - taj film nećeš gledati...

aaaajde, mooolim te, na kolenima, sa šlaaagom :)))))

8. Baci ga, pa ako ti se onda ne sviđa obriši ga, šta ima veze. KVAKni pa kud puko da puklo.
    A reci Jezivi ala biju Moćne Patke

9. hahahahahaha Bruce, kako si samo pogodio da očekujem da me molite :DDDDD

Evo pušten je :)

10. MOcne patke izuvadu. Samo, sad su im skinuli ono "mocne" iz imena, ali i dalje trse.

11. Drage patke, evo i mene. Pre par desetina minuta i ja nepušač poželeh upaliti cigaru. KVAK!!!

Elem, hajde prvo da izvidim somiće.

12. Nema veze, ostali su samo Patke a to je najbitnije. Počeću da ih pratim malo.
    Ne znam sada koko stoje, moraću da proverim.
    Ima i navijačku pesmu za njih da napravim sa sve KVAKtanjem.

13. Dobro nam došao nazad Agi :)

Pre par desetina minuta i ja nepušač poželeh upaliti cigaru.

Što? Ko te dir'o?

14. ma garant spavao neku od PR-ki na seminaru, pa mu došlo da zapali posle seksa :))))

15. Što Agi?
    Ko te iznervir'o?

16. "To je novi ples kva, kva, što ga svaka patka znasa svih strana čuješ glas: kva, kva, kva, kva

bijela pere lete svud, patak ima VELIK UD, dok sa patkom pleše sad: kva, kva, kva, kva"

ala je tekst bezobrazan!!!! :)))))

17. Brus je provalio što sam želeo da zapalim. Rekoh pre par sati da idem u bioskop sa jednom roze patkom :)

18. Aaaaaaaaaaaa Jezivi, živ bio za ovaj klip!!!! :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.