Kvaksonska loža - Moćne patke

1. 'Bro veče, pernati turovi! :)

2. Ajde Staklena, uživaj, grejemo mi jezerce.
    Nego puk'o mi neki dinamit kod uveta danas na tekmi i dalje mi zuji u ušima KVAAAAK

3. Корисно је кад је нешто корисно. Никад није на одмет пружити лулу мира и исцимати димић.

4. Pablo, dao si mi materijal za definiciju.

5. Inače ima jedan ozbiljan hokejaški klub za koji možemo da navijamo
    Moćne Patke iz Anahejma
    http://i52.tinypic.com/33m51ld.jpg

6. Uobličila sam soma, ali nešto ne znam da li je dovoljno dobar da zapliva Vukom...šta god napišem, ne sviđa mi se...

7. ako hoćeš da te molimo - taj film nećeš gledati...

aaaajde, mooolim te, na kolenima, sa šlaaagom :)))))

8. Baci ga, pa ako ti se onda ne sviđa obriši ga, šta ima veze. KVAKni pa kud puko da puklo.
    A reci Jezivi ala biju Moćne Patke

9. hahahahahaha Bruce, kako si samo pogodio da očekujem da me molite :DDDDD

Evo pušten je :)

10. MOcne patke izuvadu. Samo, sad su im skinuli ono "mocne" iz imena, ali i dalje trse.

11. Drage patke, evo i mene. Pre par desetina minuta i ja nepušač poželeh upaliti cigaru. KVAK!!!

Elem, hajde prvo da izvidim somiće.

12. Nema veze, ostali su samo Patke a to je najbitnije. Počeću da ih pratim malo.
    Ne znam sada koko stoje, moraću da proverim.
    Ima i navijačku pesmu za njih da napravim sa sve KVAKtanjem.

13. Dobro nam došao nazad Agi :)

Pre par desetina minuta i ja nepušač poželeh upaliti cigaru.

Što? Ko te dir'o?

14. ma garant spavao neku od PR-ki na seminaru, pa mu došlo da zapali posle seksa :))))

15. Što Agi?
    Ko te iznervir'o?

16. "To je novi ples kva, kva, što ga svaka patka znasa svih strana čuješ glas: kva, kva, kva, kva

bijela pere lete svud, patak ima VELIK UD, dok sa patkom pleše sad: kva, kva, kva, kva"

ala je tekst bezobrazan!!!! :)))))

17. Brus je provalio što sam želeo da zapalim. Rekoh pre par sati da idem u bioskop sa jednom roze patkom :)

18. Aaaaaaaaaaaa Jezivi, živ bio za ovaj klip!!!! :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.