Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
KVAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :)
Danas baš lepo vreme valja ga što bolje iskoristiti. Penzosi me već preduhitrili, svuda su po gradu. :)
Vala baš, razmileli su se samo tako.
Mrkonjićeva vojska ponosno mili.
Квак Јевђони! Врх дан, а ја у офису мртвом. А Ела већ гајби, боли је кљун. :) Квак!
lololo
Ela je gajbi već sat vremena...smišlja kakav ručkić da spremi mmmm :)
Ja sinoć do 1 piko basket, turnir neki, bio na faxu, odradio gym, i za 10-ak min odo na fucu. Ako se ne prevrnem pre toga u neki kanal.
Ima predlog....kornflejks
Sastanak gotov, nalio sam se kisele
Posadila sam 5 biljaka u dvorištu, i sad sam srećna. :)
Hehe neka, neka, njega za večeru :DDD
Patke, odoh ja da poplaćam račune, palim kući i pišem kad se opet bućnem. Ovo prolećno sunce je dobro za perje. KVAAK!
United we stand divided we fall. Dok je neba, biće i pataka. Kvak you later...zzop.
Moram da snesem jaje danas, pretiču me na rang listi.
Odoh i ja da napravim neki ručkić :)
Kvakćemo se malo AFTER! :)
Prijatan vam dan.. Ostah ja da meditiram.
Tu sam i ja. Bacio sam novog somića.
Šta si sadila staklena?
Neke tuje, i još nešto, ne znam im ime, moram pitati dobavljača. :) Malo da oplemenim dvorište.
E mora da je skroz kul posaditi nešto. Nisam nikada.I ono kad izraste. Verujem da je do jaja.
Jednom kad sam bio malo pače, komšija je zasadio drveće i svakom od nas dao po jedno, da ga čuvamo i to. I mi smo pišali svako uvek kod svog drveta.....moje baš fino izraslo a drugara jednog i dan danas zajebavamo kako ima radioaktivnu pišoru jer je zakržljalo skroz :D
Krećem i ja kući. Staklena, grej jezerce pa se vidimo posle ;D