Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hahahahaha kakvi ste kraljevi! :)
Nedavno sam čula za običaj da se posadi drvo kad se rodi dete. To mi je tako slatko na više različitih načina, samo sam se raspilavila kad su mi pričali o tome. :)
Važi se, Patkasti, čuvam jezero! :)
Чувај нам језеро од манијака. :)
Učitelju, u mene mo'š da imaš poverenja!
Jes' li svratio samo da kvakneš ili da se brčkaš?
Patke će zagospodariti sajtom.
Само да квакнем! О Доже, боље нас нашао. Јел си ту да останеш, или само да се јавиш?
Tigre, hoćeš i tebe da popatkanimo? :)
Moraću da budem patka u tigrovoj koži sa psećim nadimkom.
Džeki, nemaš problema!
http://www.oneinhundred.com/upfiles/upimg0/Tiger-duck---Duck-toy-with-nic-5216790.jpg
Odgovara? :)
Pljunuti ja.
Пљунути је израз благ. Као кечап. Још блажи. До јаја, имамо новог члана! Поздрављам новог члана и свечано му честитам на добром избору. Патке знају шта раде!
:свечаност:
Primetila sam da imate slične crte lica i taj pogled. :)
Ja ću biti trostruki agenAt.
Е патке, будите овде, ја одо' гајбици полако. :) Коначно крај. Јављам се кроз 20-ак минута. Овај баг са
ме баш збуњује. За сваки пост и дефку пише да је малопре написана. И пише ми да сам се регистровао малопре. лололо
Hahahaha, dobar si. :)
Dože, nemoj samo biti Agent Orange, ne trpimo trovanja po jezeru. :)
Kvaksno, lepo ti Ela kaže da ti ne radi sat. Prošlo je mnogo više od dvajes minuta. Ja sam samo došao da kvaknem jednu, idem na basket. Moji debeli besposleni drugari već na košu. KVAAAK!
Ajd, nemoj da nas sramotiš pod košem, neka se zna ko pripada pačijoj školi! :)
Idem i ja malko, kvakćemo se kasnije.
Ето и мене, ал' нема никога тренутно. :) Ја сам ту, правим музику, провераваћу да ли вас има с'времена на време. А ко буде ту, Курваћетино како те бога није стра http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/68582_1751318266737_1352306663_31897655_1958404_n.jpg
Za glavu sam niži od svih, ali zato patke mogu da lete :)
Evo me gajbi...e Buxno a znaš kako mi je pala na pamet ona defka sa limunom?
Znaš Đoleta Lava iz mog kvarta i Baćka, burazera od Cara?
Samo trojke rešetaj i diži ih da provere vreme kakvo je jer kad si niži svi se prime bananu da ti lupe pa ih bacaš onda k'o lud. Zato ja jako oprezno igram sa nižim igračima i ne podcenjujem ih.