Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dobri somići. Ocenih vas sve :)
ja sam prošao na brzinu sve patke, prođe mi ceo dan u nekim poslovima pa sam malo odsustvovao, a i sad samo brčkam krilca...
staklena, moja ćerka je dobila brezu kad se rodila :)))
Jao Bruce, to je tako predivan običaj, da nemam reči! Svaka vam čast! :)
neki od moderatora je iz DS - ode jaje na groblje :)
Mr. Moon ili Frenki :))))
Koja im je fora? Defka je skroz kul!
Možda je čovek iz Niš pa su u srodstvu :)
Nema veze, ionako sam mislio da je mućko jaje. A morao sam da to izbacim iz sistema :)
Nisu fer, mnogo veće gluposti su u životu..
Bruce, ti imaš ćerkicu i drugo dete na putu?
Jel kidate?
Gde ste patke, patkice i patketine :)
ćerkicu pet godina, a drugo očekujemo bukvalno svaki dan :) jedino što ne znamo pol...
Gde ste patke, evo i mene u jezercetu. Vidim lepo ste ga grejali i puštali somiće.
Idem da vidim dal su dobri somići što ste ih bacili pa se vrćem.
meni su jednog udavili, ali legenda živi i dalje sa preko 700000 gledanja na tubetu :)
Da nije bila Slađa i brisanje parketa u Nišu?
A jezivi ima neku samo me okrznulo....dobra je
evo link
Ладно изгубисмо од Немачке. :(
Bila je dobra, ne znam što su je obrisali ali teraj dalje, biće novih.
Marya 2 dobre KVAKfinicije, sada sam pogledao.
To je ono što rekoše da moramo da pobedimo?
Bruce, čestitam. :) Nadam se da će i bebac dobiti svoje lično drvo. :)
Arei isto dva somića i upaljač je bolja i odlično-jednostavna KVAKfinicija +