U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Za srpski fudbal je najvažnija nadmorska visina :))))
bebac će dobiti svoje drvo, samo još ne znamo koje :)) možda opet brezu, a možda brest...
A to je onaj običaj da se zasadi drvo....do jaja...
Jewdja KVAKn'o gotivnu
http://vukajlija.com/sta-gledas-koji-kurac/314367
genijalna! jewdja kralj!
Nisam Jewdju čitala, al' prelistaću i njega danas-sutra. :) Primetila sam ga još ranije, talentovan momak.
Da li i vama baguje sajt?
u kom smislu ti baguje Jezivi?
Dobra nadmorska Bruce. Ja ću Jewdju za koji dan da pročitam. Sutra kad ustanem na šljaku, čitam Maryu jer se budim sat vremena ranije pa mogu lagano uz kafu k'o Staklenu što sam isčit'o.
Breza mi je najlepše drvo ubedljivo, tako da možeš opet.
A baguje meni jezivi, sinoć sam poludeo koliko sporo otvara.
Jezivi, meni radi normalno, za sad.
Koliko smemo definicija da ocenimo u nizu da modovi ne skidaju lajk? Pitam zato što sve čitam po 4-5 pa prestanem na neko vreme, a rado bih prešao sve malo brže...
Dugo mi ucitava stranice, pa se ukoci iz cista mira, ne mogu ni da skrolujem stranu. Ne dozvoljava mi da se druzim :)
Meni se to povremeno desi, ali kontam da je gužva na Vuki, ujutro nema frke uopšte...
Bruce, smeš koliko god hoćeš. Oni samo vide odnos pluseva i minusa koji si dao nekom autoru, i vide u kom vremenskom periodu.
Pa to me uvek mučilo... kad nekom nađem jednu defku za minus i dve za neocenjeno, najčešće ga više i ne čitam. Ali zato se nakačim na autore koji mi odgovaraju pa sve plusujem, a onda me frka da će im to skinuti :(
'Lebac mu jebem, sad radi dobro kad moram da idem....Odo' na preznojavanje,pozdrav.
Ne bi trebalo da skidaju poene ako zapravo pročitaš te defke, odnosno ako je izvodljivo da pročitaš i oceniš taj broj definicija za to vreme. :)
Ja sam tvoje Staklena čitao svakako, pa mislim da ti nisu skidali. Au sad sam se setio kol'ko su ti dobre defke...baš sam uživao
onda je OK, ne dajem pluseve bez čitanja, a ako spičim minus bez čitanja onda to i napišem u komentaru (mada sam to do sada uradio možda dva ili tri puta)...
Svakako.