Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Пу је, пола сата заглавим на оној како знам да си геј теми. Сад мало овде.
Pocrveneh. :)
Sada sam bacio bezobraznog somića
http://vukajlija.com/sijas/314663
EDIT: Mislim sinoć mi drugarica pričala da je najviše mrzela kad joj to kažu dok je bila trudna.
svi smo uživali :)))
sad sam pročitao ženi :)))))
Je li zasijala od sreće? :D
Bruce, sad tek vidim da si me i ti čitao. Hvala, pisaću vam još. :)
Jel planira atentat na mene?
pita: "Je l` to onaj što je našao ortaka u tom vašem jezeru?"
:))))) udavih se od smeha :)
Има код мене пар таквих овде. Не знам им имена, али сам их свакако запамтио. Сијају. :)
:))))) udavih se od smeha :)
A jes' ovo jezero ludo mesto skroz...Ludo Pačije Jezero
ovde čuda nisu moguća, obavezna su :)
Kvakvakvakvakvakvakvakvakvakva!
heheh,dobar somić đoni,jezero je ludo jer ga somići takvim čine,nisu patke krive:)
Патке су само колеге. Ал' посебне! И не могу да верујем да сутра опет мора да се ради!!
Takav nam horoskop :)
Nego opet mi proradili brojevi na tastaturi....ne znam šta im je bilo uopšte.
Ja i dalje ne verujem da sam auto lakom napisao ovaj grafit pre 8, 9 godina za dva drugara. Setio sam se toga danas.....Oni kad god prođu vide to...lololololololo
idem da pavam, ćera mi se žali da se stvarno trudila, ali nikako ne može da zaspi sama...
mnogo se razmazila otkako čeka batu ili seku :)
kvačemo se sutra opet, laku noć svima
laku noć brus,pozdravi patkicu od ekipe iz jezerceta:)
Ћао брус, сутра квак сесија рано. :)
KVAKu noć Brus....lepo spavaj i ljubni patkicu....ma koliko ovo čudno zvučalo ;D