Kvaksonska loža - Moćne patke

1. У, готивим Фила. Уствари, свашта ја готивим.
    Нећу више да квачим песме, још само ово, ова ми је заувек омиљена...
    ЈЕБЕМ ЈОЈ САНДАЛУ НЕЋЕ ДА СЕ ОКАЧИ
    Код мене не звони, осећам после овог поста креће....

2. У, готивим Фила. Уствари, свашта ја готивим.

Nešto slično ko ja.
    Kad me neko pita, koju muziku slušaš? Odgovor je nemam pojma.

3. Zajebavali me ljudi dok sam imao profil na fejsu zbog onog što mi pisalo u information/music non stop.

4. Ja imam muziku za posao, muziku za izlazak i muziku za svoju sobu :)

5. Dobra je ova, Kvaktaro, često mi se vrti u kanclariji :)

6. Kad me neko pita, koju muziku slušaš? Odgovor je nemam pojma.

Али кад нешто не волим, оно, баш хејтујем. Пљујем, мењам и то. Може све али народно, турбо, урбано, цинге - франге, наше ПОП баладе... грррррр, њет!

7. UUUU al' ste oboje okačili ozbiljne pesme. Agi, za ovu nisam znao, puca koliko je dobra a Moloko - Familiar Feeling je legendarna

8. Moloko - Familiar Feeling je legendarna

Годинама и заувек омиљена.

9. наше ПОП баладе..

Kod mene slično. Kad hejtujem zajapurim se od napušavanja ali ja mogu i naše Pop Balade......dobro nisu naše, mogu Džibonija da slušam, tačnije baš ga gotivim.

10. Kad hejtujem zajapurim se od napušavanja

Хахах, то, то! Оно, не мењам станицу/канал док не опсујем све по списку! :)))

Од Џибонија она темпера. Може.

11. He he, mislim da sam sve rekao za domaće pop balade ovde http://vukajlija.com/t-d-drsss-zvucni-efekat/303124 :)

12. Mada su ove energičnije malo, ali razumemo se :)

EDIT: Power Pop :P

13. Moloko - Familiar Feeling je legendarna

Tako mi zvoni alarm na tel. A ujedno je i jedina pesma koja nije postala omražena zbog alarma :)

14. Mene jedna riba navukla ovom pesmom, čudan mi nešto pa ga baš gotivim......mada kad malo bolje razmislim ovo i nije neki ono POPić

http://www.youtube.com/watch?v=avgIbqPaVbs

15. Оно, не мењам станицу/канал док не опсујем све по списку! :)))

Da, da hehehehe
    Ljudi mi stalno govore, pa što ne prebaciš samo kanal....ne mogu, moram da napušavam do kraja pesme, a najslađe mi kad zastanem par sekundi sa napušavanjem i odjednom opet krenem...."Vidi ga ovaj majmun".....i opet nastavim

16. zastanem par sekundi

Pa da, da ne bude da si neobjektivan i da nisi poslušao nimalo :)

17. ХАХАХХАХ, то Џоунзи! Тако и ја. Буквално улетим у тв и дерем се као кобила. :)))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.