Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Da ljudi govore da ne treba neka dobra pesma da ti bude alarm nego neka koja te nervira ali ja mislim da je bolje da se probudiš uz nešto što voliš...meni je 2pac - Changes
A ne, ja čvrsto verujem u to da ako nešto hoćeš da napušavaš, prvo malo moraš i da odgledaš ili odslušaš.
Joj šta sam sve gledao.....kuku lele
Морам да бегам! Свиђа ми се ова од Џибонија. Ево вам једна ДО јаја за паузу:
http://www.youtube.com/watch?v=Vjsey07dyZA
ihihihihihihi :D
heheheheh oči pune tuge.......idemooooo narodnoooooo
Da na kratko prekinem ovu muzičku prepisku. Može li jedno novo GSP-prolećno somče, a opet, pomalo inspirisano muzikom? :)
U može Agi, puštaj da ocenjujemo malo.
Šibni nam link ovde kad pustiš somića. Kol'ko smo lenji nećemo iz jezerceta da izađemo ;)
Puštena :)
Nego, Đoni, za tebe sam spremio jednu kvalitetnu, ali mogu da je pustim tek tačno u podne :)
Pa pazi, pošto je jezerce postalo mesto gde svratim da KVAKćem sa vama patkama barem 100000000 dnevno, to znači da ću je teško propustiti :)
Gde se seti ovako ovo da objasniš hehehehehe +
Moram da nađem neku novu patku za avatar....ova je totalno gotivna i šmekerska ali malo da promenim
Ma ta podnevna defka će u primeru sadržati blago seksualno uznemiravanje na poslu, pa znam da će kod tebe dobro proći :D
hmmm 'oće to tako IZJUTRA :D
Jeste, Ela, mi muški uvek imamo poteškoća ujutru... a ne mogu na poslu da nosim trešu. Kveek.
hahahahahaha sram da vam uđe, šetate patkana od ranog jutra :DDDDD
U te kod mene stvarno uvek dobro prolaze.....ali blago seksualno uznemiravanje.....
hehehehe....a šta ćemo kad nam štrči :D
E sada mi ušao Šef odeljenja kalkulacija i kaže mi: "Trebao bi nešto da uradiš hitno."
Ja rekoh: Može, naravno, šta?"
I on mi je uvalio posao za naredna 2 dana da se userem.
A verovatno moraš da ga završiš juče?
Ma bar imaš nešto da radiš, pa će ti brže proći vreme ;)
Naravno, kakav indijanac. Još mi ništa nije definisao kako treba tako da moram sam da se cimam i oko toga.