Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ma ja u četvrtak uveče idem na neku Mercedesovu žurku i onda ću zaglaviti i napiti se vatrene vodice i bolje da u petak iskuliram nego k'o zombi patka da zabadam facu u sto...
    Mada nije 100% sigurno da ću uspeti ali za sada kao kul je....

2. Ha ha, kvakastrofa! Sviđa mi se izraz :)

Meni taj petak ne pada teško nikada. Imam neke kolegijume i sastanke, malo gledam sagovornice u oči, posle uveče pikam basket, a izjutra u subotu na Adu, na fudbalicu, što daje pozitivan ton celom petku.

Imam neku raspalu ekipu, a obožavamo leteće izmene, pa pozivam muške patke u subotu u 10h, betonci kod golf terena. Mogu i ženske patke da navijaju. Biće lepo vreme :)

3. Грасиас на позиву. Ако будем у могућности, долазим. :) Ако не будем поломљен од петка хехе :) Има нека журка и у суботу колико се сећам. Биће † † †

4. E nije loša ideja, malo fudbalicu da bacimo, samo ako ne otputujem u jedno selo gde se ponekad izuvamo ceo vikend od alkohola, mada mislim da nećemo ovaj vikend ići....jest subota u 10 malo rano al' da ga jebeš, najbolje je igrati fucu ujutru

5. Odoh i ja, eno me kolega zove na terasu, skuvao kaficu... ;)

Pošalji tog 'vamo da skuva još jednu....

6. A evo da malo podgrejemo raspoloženje za eventualni subotnji fudbal

http://www.youtube.com/watch?v=RvS-6F_exA8&feature=related

Definitivno je najbolji ikad.

7. PatkOvi, smrzoh se napolju. Jest' da sija sunce, al' grize sve ujeda ;)

8. Mi smo grejali jezerce, ništa ne brini :)

9. Odlično....nadam se samo da nikome nije popustila bešikica u jezercetu ;)

10. Jok, kao što rekosmo jutros, nama prepodne dobro šljaka krvotok :P

11. Haha dobro je, samo nek šljaka, to bar nije za zameriti ;)

12. 'De ste patke sivi sokolovi :)

13. Oooooooooo Jezo ;)
    Sad se ulazi u jezerce, aN? ;)))

14. A, sta cu, na sabajle me uhvatise neki prevaranti, jedva se oslobodih :) Sta ima, sta se radi?

15. Zdravo Jezivi Kvak....
    Kakva je bila kafica Ela?

16. Ih bre, Jezo, ti se uvek javiš kad su patke u najvećem poslu. Radiš li ti išta? :)

17. Добро вам јутро! :) КВАК!

18. Kvak svima...e jel pušta neko nekog somića...danas smo nešto slabo produktivni

19. Đoni kafa bila ubitačna, jaka u pizdu materinu!

20. Ја хтедох да пустим али сам увидео да је такав већ пуштен. Пу!