Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ma ja u četvrtak uveče idem na neku Mercedesovu žurku i onda ću zaglaviti i napiti se vatrene vodice i bolje da u petak iskuliram nego k'o zombi patka da zabadam facu u sto...
Mada nije 100% sigurno da ću uspeti ali za sada kao kul je....
Ha ha, kvakastrofa! Sviđa mi se izraz :)
Meni taj petak ne pada teško nikada. Imam neke kolegijume i sastanke, malo gledam sagovornice u oči, posle uveče pikam basket, a izjutra u subotu na Adu, na fudbalicu, što daje pozitivan ton celom petku.
Imam neku raspalu ekipu, a obožavamo leteće izmene, pa pozivam muške patke u subotu u 10h, betonci kod golf terena. Mogu i ženske patke da navijaju. Biće lepo vreme :)
Грасиас на позиву. Ако будем у могућности, долазим. :) Ако не будем поломљен од петка хехе :) Има нека журка и у суботу колико се сећам. Биће † † †
E nije loša ideja, malo fudbalicu da bacimo, samo ako ne otputujem u jedno selo gde se ponekad izuvamo ceo vikend od alkohola, mada mislim da nećemo ovaj vikend ići....jest subota u 10 malo rano al' da ga jebeš, najbolje je igrati fucu ujutru
Pošalji tog 'vamo da skuva još jednu....
A evo da malo podgrejemo raspoloženje za eventualni subotnji fudbal
http://www.youtube.com/watch?v=RvS-6F_exA8&feature=related
Definitivno je najbolji ikad.
PatkOvi, smrzoh se napolju. Jest' da sija sunce, al' grize sve ujeda ;)
Mi smo grejali jezerce, ništa ne brini :)
Odlično....nadam se samo da nikome nije popustila bešikica u jezercetu ;)
Jok, kao što rekosmo jutros, nama prepodne dobro šljaka krvotok :P
Haha dobro je, samo nek šljaka, to bar nije za zameriti ;)
'De ste patke sivi sokolovi :)
Oooooooooo Jezo ;)
Sad se ulazi u jezerce, aN? ;)))
A, sta cu, na sabajle me uhvatise neki prevaranti, jedva se oslobodih :) Sta ima, sta se radi?
Zdravo Jezivi Kvak....
Kakva je bila kafica Ela?
Ih bre, Jezo, ti se uvek javiš kad su patke u najvećem poslu. Radiš li ti išta? :)
Добро вам јутро! :) КВАК!
Kvak svima...e jel pušta neko nekog somića...danas smo nešto slabo produktivni
Đoni kafa bila ubitačna, jaka u pizdu materinu!
Ја хтедох да пустим али сам увидео да је такав већ пуштен. Пу!