Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa ja bi pre da se mi brćkamo u jezercetu, prolazi meni i tako vreme fino ;)
Jes, vreme ovde prolazi više nego brzo. Moram i ja sada malo u neke papire, drage kolege. Kvakćemo se uskoro. odBUĆ.
Iskačem i ja iz jezerceta....Ela....održavaj ga toplim......i ovo zvuči nekako...;D
hahahaha ne znam ja o čemu ti pričaš :DDD
Ma o jezercetu :)
Добро јутро патке! Данас је леп даан! Квак!
Jutro kapiten! :)
Ma dan jeeeeeeeeeee...jebe kevu! ;)
Samo mi žao što sam na poslu, a tako bih šetala po Adi...
Верујем да ћеш изаћи у 12 са посла, тако да ћеш моћи лаганооо.. :p
Gotovo da sam i ja sigurna u to :)
Već sam planirala za danas šetnju ili vožnju rolera po Adi :)
Хехехехе, шмекерски. :) Ал' боли те уво, кад можеш да уфатиш кривину. :) Излетиш до Аде и објасниш неке ствари :)
Pa to. :)
Šta ti? Opet zatrpan poslom kao juče?
Да, имам нека срања која нисам стиг'о јуче да завршим. Имам неких 150 пошиљака да пошаљем студентима. А пре тога морам сваку да одштампам, напишем цифру коју дугују, ставим печат, потпис и у коверту. :) Смарачи мени дали то смарање. Ал' добро, опет се не жалим. ;)
Ma boli te perce, bolje to nego da mešaš malter :D
Ja sam planirao da sutra sa posla zbrišem i vozim Bajs na Adi. Rado bih sa tobom, Ela, ali radiš šes' sati kraće od mene :D
Kvaksno, samo radi. Jednom ću vam objasniti svoj posao (još samo mesec dana, doduše), pa ćete videti kako vam je lepo :P
Хахахах, реално! лололо
И ја сад на кратко напуштам зерцеје, ал' се ћамвра брзо. :) Квакачау!
Agi, ja 6 sati raim sve ukupno :PPP
Odoh i ja, eno me kolega zove na terasu, skuvao kaficu... ;)
Znam, dobro. Malo sam preterao. Dolaziš pre mene na posao jedan sat, a odlaziš 3 :)
Danas, doduše, bežim ranije. Kibamo od Putina.
Evo mene samo da se javim na kratko, sjebaše me poslom al' ste mi nešto nedostajali pa reko' da bućnem noge malo u jezero...
Vidim da je 'vatanje krivine tema....Ja ne radim u petak.
JUPIIIIIIIIIIIII KVAK
Уууу и ја би дао све да не радим петак. Један продужени викенд не би мог'о да шкоди никако. Квакастрофа је то што ми се то до сад није десило.