Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jutroooooooooooooooo kvak kvak :)

2. Dobro jutro.
    Što smo poranili....baš smo mi neke vredne patke, evo ja dok ovo kucam usput i pijem kafu a to je multitasking...

3. I ja pijem kafu na poslu...vredna ubilo se :DDD

4. Jesi vredna, trebalo je skuvati tu kafu.
    A sto mi pun svega i svačega. Papira na sve strane. Moraću oko 9 da se bacim na posao da raščistim ovo malo.
    Al pazi kad krenem da radim ja kidam.

5. Ja sam multitaskingu pridodao i neke dosadne razgovore sa prljavom ljudskom vrstom. Fuj fuj KVAK!

6. U Agilni, to je baš multitasking, ja slušam i muziku, jel se to računa?

7. Da, ali samo ako jednim krilom lupkaš u astal u ritmu, kao ja :P

8. Da, ali samo ako jednim krilom lupkaš u astal u ritmu, kao ja :P

hahahaha podetinjili ste skroz :)

9. Lupkam a i između gutljaja kafe zviždućem, tako da sam ja baš u surovom multitasking fazonu, još da može cigara da se upali u kancu sevalo bi sve

10. Ja probao da zviždim, ali ispustih samo jedno poduže KVAAAK.

11. Ja probao da zviždim, ali ispustih samo jedno poduže KVAAAK.

hehehehe a računa se iako kvakćeš u ritmu muzike.
    Evo ja upravo kvakćem Mirakul od Gibonnija

12. I ja bih sada, ali dođoše i šefovi na posao. Nije mi jasno kako to kod ljudske vrste, što si ružniji, to si glavniji. Kod nas pataka, to nije tako. Ae, KVAK, javljaću se tu i tamo.

13. Krećem i ja malo sa radom. Neću da se pretrgnem nego samo malo.
    A lepo si to primetio Agilni, mada moja šefica je lepa žena ali direktor mi je zato ozbiljan glavati sivonja.
    Kod nas pataka nema ružnih uopšte pa zato to pravilo i ne postoji.

14. Kod nas pataka nema ružnih uopšte pa zato to pravilo i ne postoji.

I patke su beskrajno skromne :DDD

15. 'Де сте патке луде :) Капитен није ока склопио ни секунд, ево сад сам стиг'о на пос'о, забава може да почне. :)

16. Buks, ne fermaš ti nas više ni 2%, a? ;)

17. Не, ја волим моје патке. :) Него сам синоћ заглавио, рашрафио се, ево ме УБИЈЕН на послу. Цепа депресија и пиво у исто време.

18. Ja sam radio čitavih 50 minuta i na stolu mi je i dalje ista gomila kao i pre tih 50 minuta.
    nego gledajte klip. Na kraju upišavanje od smeha.
    http://www.youtube.com/watch?v=iIhdecs4QME

19. Ohoho ipak si vratio sliku patke na avatara....mis'im patke kao životinje :D

20. Đooooni, ja ne mogu na poslu da vidim :(

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.