U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Slađa je zvezda večeri ahahahahahahahaha
Au Ella, pogledaj gajbi kad dođeš kakav klip. Slađa je zvezda interneta ahahahaha
Него како, него патка. :) Мислим животиња лллоло. :)
Џони ја сам умрЕо јуче кад сам гледао. Ладно је на крају пала. Јеееботе.
Đoni, čula sam da se Slađa pominje na svakom uglu, ali nikako da pogledam to čudo :)
E kad dođeš kući tvoje patke su to za tebe obezbedile pa samo pogledaj i lepo se ismej.
A reci buxno al' je brečila, a najjače je, ne znam da li si obratio pažnju, kako je skupila ruke ko mrtvak kad je pala. Ako nisi pogledaj taj detalj. Baca novo svetlo na klip.
Meni je interesantno što joj je na početku klipa neko sugerisao da se obuče i upristoji, da se ne obruka. Ha KVAK ha!
Хахахахахахаха, који скалуп. Није знала шта ће од муке, па јој то било јелте једино логично. :) Објаснила је риба. Значи, немам речи. Што је најцрње, овакви обично постану познати зато што им се дешавају овакве ствари. лоло.
pa da, a ti Gabrijela što ne možeš da odgledaš klip... :PPP
Isplati se sačekati, ozbiljno je obrisala pločice :)
Sad ću opet da se zaradim malo....ovaj sto se mora očistiti.
Демократско чишћење пода. Квак за њу и за чист под. А сад, келераба. Озбиљан смор. Прелепо време, а ми на послу. :( КВАК!
Uhh stvarno gre'ota sedeti na poslu po ovakvom vremenu, ja mislim da su nam trebali ipak dati slobodan dan ;)))
Raditi po ovakvom vremenu je mobing :D
Нико патке не сме да мобингује бре! Срамота. После нас питају, зашто се сепаратишемо у јато. Кантастрофа.
Skupimo jato i pravac inspekcija rada....perje mora da se poštuje :D
ЛОЛОЛОЛОЛОЛО испишах се од смеха, на Вуки зоолошки врт влада :)
Мало зоолошки мало филолошки лоло
hehe ma važno je da se vlada ;)))
Патке полако преузимају иницијативу над сајтом. Много кидамо.
Da ne kažem...(onu ružnu reč što poćinje na J) hahahahahhaha
Буксна пази. :) Није џабе капитен капитенски. :)