Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Patka skače lastu... BUĆ! E, vidim da ste iskopali Cara Dušana. Dobar je lik, sjajne defke. Pao mi je on na pamet za praćenje, kao potencijalnog patkana, ali čovek mesec dana nije ušo vamo. Možda ima još neki nalog.

2. Ne verujem, nisam primetio nijednu takvu budalu, ovaj bi se iz leta primetio Agi :D Džoni zato ja to prepuštam mojoj kevi kad dođe, kad se nasmeje onda ja pogledam na ekran. :D

3. Pustih soma, samo da obavestim. :)

4. Deste patke. :) Snela sam jaje malopre, počinjem sa pisanjem drugih sto komada!

5. Vidim da ste i vi bili vredni, overila sam vas, s oproštenjem! :)

6. Ja ću morati da nađem degustatora defki, prvi da proba da se ja ne otrujem, jer ovo je užas u nekim momentima.

7. Kvak, Staklena.

Ljudi, imam novu avatar patkicu :)

Odoh sad doverim defke.

8. Patkasti, o tome ti pričam, zašto ne čitam više najnovije..
    Agi, slika ti je ubedljiva, ali komentar ispod slike je VRHUNSKI! Kvaaaakvakvakvakvakva!

9. KVAK Staklena. Odlična definicija. K'o što napisah ispod svi elementi za plus.
    Ali dobro ti uvek imaš te potpuno zaokružene definicije sa svim dobrim elementima. Nek' ti ovih novih 100 budu dobre kao prvih 100.

10. Vidi što izmenisamo malo avatar patke

11. Ehe pogledajte mi opis. :D

12. Hvala Patkasti. :) Avatari su vam u Kvak fazonu, totalno! Niiiisam baš sigurna šta to znači, ali ne može da bude ništa loše, čim je kvak!

13. Kvaktriče, meni ispod tvog kvakvatara bolje pristaje "DUCK THE POLICE" :D

14. Patka poprima sasvim novu dimenziju, čini mi se da sam to već jednom rekla ovde, ma koliko dvosmisleno zvučalo. :)

15. Predimenzionirane patke.

16. Sad sam video tvoj opis, moj je malo drugačiji, mislio sam na ROCK YOU = DUCK YOU

17. KVAKen sie bitte. Hola los patkos como estamos? :)

18. He he, super ti je ideja :)

19. kvak jewdja, lepo pričaj na pačijem jeziku, da te svi razumeju :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.