Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Kvak, Jevđo! Evo, diskutujemo o novim avatarima, poslednjim somićima i generalnom padu kvaliteta defki od strane nepopatkanjene ljudske vrste. A ti nisi prijavio zadnjeg somića ovde. Dobar je :)

2. Kvak....oke. Nisam se jos upoznao sa tim terminima...tipa somica..i dnevnog reda ove sednice...tako da...ne zamerite jos sam nov....A za te avatare, jos nisam stručan. :) Hvala za kvaktastičnu podršku zadnjeg somića.

3. Pa dobro, samo najbolje da kvakneš da imaš somića ako preživi naše modove, ko da ti zameri majku mu oderem od perja, naši smo. :D

4. Dobro..ondak. Praćnuo sam jednog somića. Maločas. :)

5. Ha ha, nasmeja me zujo! Plusirah ga.

6. Heh, fala, ja skoro banuh...Ima li ko za prijavit` koje somče da odzujim čas?

7. Zujo kralj. :D Svaka čast. Jewdjo, kako se tačno čita tvoj niknejm? Da se ne blamiram... :)

8. Jewdjo, zujo je objasnio :)))))

9. patkice,kvak,kvak,samo da pozdravim!odo' po nešto da zobnem do prodavnice!

10. Čekirala sam i ostale somiće nove...vidim bilo ih je za vreme mog puta od posla do kuće :)

11. Ja počela da pišem novih 100. :)

12. Hvala Elli i ostalim bludnim patkerima grada Kvakograda. :)))

13. Ja sam izbacila samo jednog danas....ne obećavam ništa za kasnije ;)

14. Svaka čast staklena! :)

15. Ima li ko za prijavit` koje somče da odzujim čas?

Mislim da smo danas svi pustili ponekog. Ja obično, čim upadnem posle pauze, proteram par strana unazad i isklikćem patke da vi'm šta se pisalo od somića :)

16. kveeeek, vi sad nadošli a ja moram didem, kvakćemo se večeras, valjda. :D

17. Ja počela da pišem novih 100. :)

I to si počela majstorski. Neka ti je svaki taki!

18. videla stakleno somče,lupiK plus i kom.:)

19. Dobra jewdjo, onako kratka-gotivna-smešna plusirao sam je i ja....
    Meni se neki som muva po mozgu al' nikako da ga uobličim...moraću kad dođem kući da skuvam kaficu i lagano da smislim kako to da izvedem

20. Bacio sam ali nisam uobličio......samo sam ga skratio i pljusnuo u vodu....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.