Kvaksonska loža - Moćne patke

1. evo i moje patke, uživajte :)))

2. procitao sam, ali sam se zajebo
    nemoj sad tako, izvinio sam se

3. Hahahaha, Bruce, kakve patke? :)
    Snela sam drugo jaje danas, i ponosna sam na sebe! :)
    Dezte, kva kva!

4. nemoj sad tako, izvinio sam se

Како тако? Само сам рекао да ме боли кита за минус. Што би се извињавао уопште?

5. Evo i moje patke....al malo veća ,da smanjujem?

6. staklena, nisi u toku izgleda, menjamo ime u kvaksonska loža "Moćne Patke", pa stavljamo logo dugme na avatare:)

7. dobra je jewdjo, individualno, nego ne reče mi da li da prijavljujem kirbijeve svedoke za bris (bez ljutnje, ne bih da me neko drugi posle proziva, uvek direktno pitam autore - bolji međuljudski odnosi, transparentno i ostala demokratija :))

8. ne stigoh, ovo jaje što staklena reče - odlično, a slabo prolazi!

9. A Bruce nije plagijat...drugačije su vam KVAkfinicije.....obe dobre i skroz različite...ostavi je

10. E Rosoneri bi bio dobra patka...

11. Bruce......zašto bi briso? Chill n kvak. :))

12. tako sam i shvatio jewdju, nego reko` da pitam čoveka... :)

13. Evo i moje patke....al malo veća ,da smanjujem?

Ne moraš, dobro je
    KVAAAAAK

Staklena ubaci patku u sliku...au kako ovo zvuči

14. Само да видим да ли се види патка.

15. A vrhunska mi definicija od Staklene. Kako si dobro povezala. Odlično ti je palo na pamet. To natrčali neki minusari...sad će bolje da krene

16. Треба ми изгледа мањи аватар.

17. Имам и идеју који.

18. Ma samo malo pomeri u levo i to je to

19. Kvaksnetino, a da staviš patku na grudi avatara umesto šljive?

20. Staklena ubaci patku u sliku...au kako ovo zvuči

Kvakvakvakvakvakvakva :D
    Nisam bila u toku, sad sam vas pročitala! Sviđa mi se ideja, sad ću da ubacim i svoju patku!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.