U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Plusirah stakleno jaje...nego tedo da vas pitam, el bilo kakvo kvak okupljanje...msm ovako u stvranom životu? :)
Размишљао сам и о томе, не види се лепо. Сад ће видети сви лепо. :)
Evo i mog biblijskog avatara.
Agilni ima najkulju patku na avataru!
Хахахахахахаха Аги објаснијо!!! Ево коначно се види патка!
sad je prava kvaksna :)))))
Стаклена стављај патку, немој да те сањам. :))
Agilni razbio! Kva kva kva kva kva :D
Nije još. Na tome ćemo poraditi malo, i onda neka bleja na Košutnjaku ili adi, evo ga lepo vreme polako dolazi.
Agi pravi KVAKsonski avatar...mistika i patka ima sve elemente
Правцијата! :)))
Inače, subota u 10h na Adi, neobavezni fudbal i posle malo bleje, piva i maloletnice na rolerima. Je l' ima još zainteresovanih? Ja sam svakako tamo :)
Стакленица ставила патку доле, да би се видела срцаааа :)
UČITELJU, STAVILA SAM PATKU! ŠTA DALJE, NEISKUSNA SAM! :))
Ја углавном сваку суботу идем на текме, али можда ову прескочим па са Џонијем банем, ако не будемо ништа паметније радили.
Agi locirao patku u koordinatnom sistemu konfuzije.
ja moram da se isključim odmah, malo pače može svaki dan da dođe pa sam zauzet bar dva meseca :(, ako budem iz bilo kog razloga dolazio u BG - najaviću se bar nekom.
Ниси, то ти се само чини. Учитељ зна да си искусна. Видим по томе како си ставила патку. Одличан! ;)))
iskusna patka :)
Stavi patku malo bliže ksrcu :)
Ma nemam nijedan programčić za obradu slika, samo Paint. Doradiću još, pa kako ispadne. :)