Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Plusirah stakleno jaje...nego tedo da vas pitam, el bilo kakvo kvak okupljanje...msm ovako u stvranom životu? :)

2. a da staviš patku na grudi avatara umesto šljive?

Размишљао сам и о томе, не види се лепо. Сад ће видети сви лепо. :)

3. Evo i mog biblijskog avatara.

4. Agilni ima najkulju patku na avataru!

5. Хахахахахахаха Аги објаснијо!!! Ево коначно се види патка!

6. sad je prava kvaksna :)))))

7. Стаклена стављај патку, немој да те сањам. :))

8. Agilni razbio! Kva kva kva kva kva :D

9. el bilo kakvo kvak okupljanje...msm ovako u stvranom životu? :)

Nije još. Na tome ćemo poraditi malo, i onda neka bleja na Košutnjaku ili adi, evo ga lepo vreme polako dolazi.

Agi pravi KVAKsonski avatar...mistika i patka ima sve elemente

10. prava kvaksna

Правцијата! :)))

11. Inače, subota u 10h na Adi, neobavezni fudbal i posle malo bleje, piva i maloletnice na rolerima. Je l' ima još zainteresovanih? Ja sam svakako tamo :)

12. Стакленица ставила патку доле, да би се видела срцаааа :)

13. UČITELJU, STAVILA SAM PATKU! ŠTA DALJE, NEISKUSNA SAM! :))

14. subota u 10h

Ја углавном сваку суботу идем на текме, али можда ову прескочим па са Џонијем банем, ако не будемо ништа паметније радили.

15. Agi locirao patku u koordinatnom sistemu konfuzije.

16. ja moram da se isključim odmah, malo pače može svaki dan da dođe pa sam zauzet bar dva meseca :(, ako budem iz bilo kog razloga dolazio u BG - najaviću se bar nekom.

17. NEISKUSNA SAM!

Ниси, то ти се само чини. Учитељ зна да си искусна. Видим по томе како си ставила патку. Одличан! ;)))

18. iskusna patka :)

19. ŠTA DALJE, NEISKUSNA SAM!

Stavi patku malo bliže ksrcu :)

20. Ma nemam nijedan programčić za obradu slika, samo Paint. Doradiću još, pa kako ispadne. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.