Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Прилоге слободно слати на мој Ж.Р. ЛОлололоол ИДЕ СОМИЋ!
Mojne NVO, ježim se na te organizacije :)
Bruce, je li to ona metoda vezana za godište roditelja? Mogu da vam prognoziram ako mi napišeš ženino i tvoje godište. :) Mnogima se poklapa.
Živela KVAKsonska Loža "Moćne Patke" KVAAAAAAAAAK
Ela kad sutra vidi ima da se pita štaje bre ovo?
Kakva evolucija KVAKVAKVAKVA
staklena, žena 1978, ja 1972, probaj :)
kineska metoda ima tabelu sa vremenom začeća i godištima...
Nego Buxnomanijače ubaci ako hoćeš žig KVAKsonske lože u avatar. Imaš prečišćen jedno dve, tri strane u nazad
квак вече опет, моју кеву ни говњивом мотком не могу отерати од компа. :)
Kvaktrikse, okreni par strana unazad - sad smo KVAKsonska loža :)
I KVAKtrikse ubaci ovaj žig lože što svi imamo u KVAKvatar
кфак, видео сам брус да је промењен назив, Џони немам ниједну фотку на коју би одговарала патка :)
Ma na bilo koju rokni patku....ovo me uvek nasmeje PATKA
Vidi ja imam Dart Vejdera i Patku
ево га :)
Замисли да имамо неку кваксоњеру. Малу, за блеју. /\
Stalno bi se dimila od buksni i non stop bi se čulo ŽIVELI :cing:
morala bi da bude okrečena u belo da na zidovima pišemo somiće (dok nam ih ne tapaciraju :))
EDIT: zidove, ne somiće...
Ma ja se vraćam kucanju na latinici, jedino će defke biti na ćirilici, sve što mi je pisalo na kvakataru sad mi piše dole, i još nešto sam dodao. :D
Po ovom proračunu ispade da je devojčica. :)
Ima kao neka fora, +3 na godine muškarca, +4 na godine žene, i koja je godina bliža godini začeća bebe, tog pola će biti dete. E u vašem slučaju je žensko 2010. godina, a muško 2008. i 2011. Taman ćemo za koji dan saznati je li pouzdana metoda. :)
A možeš pokušati i sa godinama za prvo dete, čisto da vidiš uklapate li se.
лолололо Најјаче би било да имамо неки фазон сто са много алкохола и брррда свачега. :) Некима можда и не би, ал' верујте ми да би!
Kakva smo sekta na komentarima, svima stoji po ova patka na avataru. Kvakvakvakvakvakvakva :))
Pa da nekom i uvalimo patkana, to hoćeš, a? :)