Kvaksonska loža - Moćne patke

1. јебига, ја овде у посети комшијама, одох сад, пандан се одјављује :)

2. јебига, ја овде у посети комшијама, одох сад, пандан се одјављује :)

Pa da, pojeo nam meze što smo izneli, pa sad štura ;)))))))))))

3. Шта ћеш, гладан ктитор не верује ситим прашинарима. :)

4. Ево, придружујем се паткама!

Јеееееј :)

А ш'о се не види тема у последњим актуелним јавним информишућим темама?

Зато што је тема пребачена у игре, па је нема. :) Има је доле у јавне теме у којима сам учествовао. Зато ми пишемо нон стоп да се не би загубила негде доле. :)

5. Ako si prava patka znaš i kVakVo je zezanje :)
    Samo patkuj šta ti kvakne i sve si rešio...

Mene obuzeli poslom patkomrsci, nemam vremena ni čikova da progutam, cel` dan dangubim radeći...

Javljam se u letu, čisto da mi tema ne pobegne.

6. http://vukajlija.com/lakovana-patka/246819

брате, па ја јесам патка! :)))

7. Mene obuzeli poslom patkomrsci

hahahahaha čuj patkomrsci :DDD

hehe šta ćeš, juče nam je bio badnji dan, niko ništa radio nije, kuckasmo se ovde sve u šesnaes'....a danas, danas mobing majku in nji'ovu ;)

8. патка у сосу од бускни? И тако, какво је зезање иначе овде? :о)

Зезање је фино. Ја сам размишљао да окупим патке један дан у скорије време.

ПАТКЕ СЛУШАЈ 'ВАМО!
    Пошто сам безуспешно покушавао да нађем неки локал у ком би могли да станемо, дошао сам до закључка да на НБГ нема таквих места. Или су превише мала, или радници нису из фазона. Е сад, ајде ви видите у граду негде пошто ја и не знам баш град толико добро.

Имам још један предлог, а то је да одемо у природу, паткасто природно окружење и тамо да се пије, варића и томе слично. :)

9. Имам још један предлог, а то је да одемо у природу, паткасто природно окружење и тамо да се пије, варића и томе слично. :)

hahahah Buks, podseti me asd da sam prekjuče na Adi videla ostale nam rođake kako se brčkaju u vodi :)

10. evo jedna patka od mene :)

11. Човече, как'и локали, не зезај! Природа, трава, мувице, бубице! Ко вози, нека дотера мјузу. Ја не смем колима кроз шуму :)

12. Ево ја ћу да дођем аутом, али онда мора да се слуша псајкеделик НАЈТ ФУЛ ОН! :)

na Adi videla ostale nam rođake kako se brčkaju u vodi

Ви'ш како они уживају. :) А не к'о ми, на послу пиљимо у компијуљутер.

13. псајкеделик НАЈТ ФУЛ ОН! :)

оу, ноу! може би џиз и френк синатра! те ваше туц, туц не признајем! квајок! :п

14. Хахахаха туБц туБц. Б је важан фактор у тој причи. Е онда ви нарежите дискете, а ја ћу да понесем ауто због радиЈа. :)

15. Evo javljam se na brzaka braćama i sestrama patkama.
    Kod mene nije mobing nego patkovlasništvo ali izdržaću i više ću da kvakćem čim još nešto završim.
    Pozdrav svim patkama a posebno novoj patki Džaftari.....dobrodošla međ' patke ;D

16. Подрезаћемо казете а посебно Јами!

Pozdrav svim patkama a posebno novoj patki Džaftari.....dobrodošla međ' patke ;D

Фала лепо, осећам се почаствовано. Некако сам сад међу својим шљивама! :)))

17. Nema zabave bez patke :)))

18. Lepo je Đoni što nam se javljaš s' vremena na vreme...da ne brinemo da li si završio na nekoj trpezi kao specijalitet ;))))
    Hajd' radi, pa te čekamo da kvakćemo :)

19. Некако сам сад међу својим шљивама! :)))

:DDD pa ne kažem ja džabe da se sličan sličnom raduje ;)))

20. Hahahahah Bruce, opet si dvosmislen :DDDDDDDDDD

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.