Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Znaš zašto mi je ovo prošlo, čisto da vidimo kako to ide i da se malo zahuktamo, da dobijemo vetar pod krila, onda će sve ići lakše :)
Ја сам тренутно тотално ван идеје. Ако смислим нешто написаћу. :Д
ionako profil još nije gotov, ovo je samo radna ideja... mada, kad smo mi u pitanju... nije prošlo ni 24 sata od osnivanja lože, a Kaname već pita jesmo li mi masoni :)
Strah od pataka počinje da se širi :)
Što bi Mejdeni rekli: Fear of the Duck (Live at Donington) :)
I have the constant fear that KWAK is always near!
hehehehe...ma ko zna šta se tripuju da mi radimo u jezercetu kvakvakvakvakvakva
najbolja izvedba najbolje metal pesme svih vremena (po mom skromnom mišljenju)
Među najboljima je, definitivno. Bogami, ja sam se naježio i ovde u Areni na "Belgrade in the Dark".
Noge klecaju, ljudi se štrecaju, patke će da vas kecaju.
ja sam za Arenu već mator... nisam bio dobar pa me žena nije pustila sa drugarima na koncert :)
Nećemo biti baš tako grubi. Sviđa mi se reakcija tamo. Nije negativna.
Odradili smo dobro PR ;)
nismo se ljutili i pravili sranja, ljudi to cene...
U ja ne volim koncerte i bioskope....ne znam zašto.
Kako možeš ne voleti bioskope posle moje definicije, crni Đoni? :D
Ma to zbog cigara. A filmove volim da gledam iz kreveta, cigara, vino i da zaustavim kad god hoću. To mi neki fazon, ne znam.
samo da kvaknem!mi postavili ciglu u temelj,patke kvaksoni!
ja volim posle bioskopa, baš kao i Agi :))))
ja volim jedno i drugo,manijak sam za filmove,pa mi svejedno.