Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
He he, ovde još jedan manijak za filmove. Smanjio sam intenzitet zbog kvaktanja, moram priznati :)
i ja sam u poslednje vreme,ali manijačim kad god mogu:)
Ja ne prestajem da ih gledam i najjača su stvar na svetu.
Što volim neke drame da gledam i to...uf...
Ako neko zna neku dobru dramu nek zvizne da je pogledam.
sigurno si gledao dancer in the dark?socijalna drama delimično mjuzikl.sa bjork.
Da. Dobar film. Dpbro me podseti da ga skinem i tutnem u kolekciju.
S' vremna na vreme mi se gledaju filmovi koje baš gotivim ponovo po drugi, treći, četvrti ili peti put.
Sad mi se gledam Antwone Fisher.......kakav film
Ja recimo uvek mogu da pogledam Barton Fink... a kvakni još neki, da procenim šta voliš :)
dead man je dobar-džarmuš,nebo nad berlinom gledaj obavezno-ili kako je engleski prepev-wings of desire.
jao,bre kako smo slatki,hehehheh
Ovaj nisam gledao.
Aj da bacim iz glave
Mystic River
A Beutiful Mind
Seven Pounds
Forrest Gump
Everybodys Fine
Gran Torino
Milion Dollar Babe
Koju si defku, Đoni, danas obrisao? Ja ne stigoh da je vidim. Daj da je modifikujemo malo (ako uopšte treba), pa da to bude premijera zajedničkog naloga, kad je već nećeš. Čuh da je kvalitetna :)
Đoni, pa to sve ozbiljne drame, lepo. Ne reče ništa za Barton Fink? Gledao si "Interstate 60"?
Ma nije kvalitetna, samo onako izbačena iz besa. Inače je sranje bila.
Dao sam joj krk
http://vukajlija.com/joj-ko-vam-dade-tu-vikipediju/315471
pariz-teksas može,
dogvil,
sati,
prozak nacija,
rekvijem za san,
rvač ovaj noviji sa miki rurkom...
Da, da....gledao...
Ma ja nešto te drame gotivim. Ne mogu više da gledam one akcije trči skači pucaj leti prdni...smaraju me.
Moram da se spremam, idem na neku žurku povodom 125 godina od prvog Mercedesa na sajmu...al' ću da se ubijem ccccccc
Ај' сад ћу полако да кренем.
Ви што сте овде већ имате, вас ћу да прескочим. лоололол
U rekvijem za san....odličan film
Dogvil isto.....i rvač...nisam gledao Paris-Teksas mada znam za taj film, al neki i promakne
Ajde, komšo, uživaj, lepo se ubij od vatrene vodice, ne diraj previše hostese... odaberi jednu, do dve :D
Ja ovo nikako da se nateram da gledam, iako to smatram svojom obavezom :)
Po meni je od novih "True Grit" odvalio.
Послао сам свима, само обриши онај пост твој, да не види свако шифру.
Напуните мало коментара :) http://vukajlija.com/jedi-pite-s-lopate/315633