Kvaksonska loža - Moćne patke

1. 'bo vas onaj koji vas je na to navadio, znaš! :)

2. ne mogu da verujem da bi se manijak odrekao kvakstva zbog lolovanja...
    a taman se obradovah :(

3. a taman se obradovah

И ја јбг, кваквка Фејз, видимо се ми на коментарима!

4. Genijalno je, učitelju!

5. Kvakvakvakvakva kVakav fail! :))
    Nego, imate li ideju kako da odstranim deo plastike iz plastičnog kalupa? :))

6. Pustih soma iz dna duše :) Staklena, odakle tebi uopste plastika u plasticnom kalupu?

7. hhahaha, japanski Talični Tom - bori se sa senkom :)=

8. Staklena, hoćeš da izmeniš izgled kalupa tako što bi isekla jedan njegov deo?

9. Ali nemojte se smejati... :)
    Kupila sam neke igračke za decu, tj slova abecede, koja nisu od pune plastike, ali svako od njih ima neke plastične pregradice unutra, a meni baš trebaju da posluže kao kalupi za slova..ako je iko razumeo šta pokušavam reči. :) Pa treba nekako da odstranim te plastične momente, da ih isturpijam ili šta već.

10. Ја немам нешто искуства са тим сецкањем, знам само да сломим нешто ако треба. квак лак!

11. uzmi dleto (najbolje ako znaš nekog ko radi duborez na drvetu) pa PAŽLJIVO odozgo dletom zarežeš pregradu na dole (bez turpijanja - samo lagani pritisak odozgo na dole), a onda grickalicom za nokte pažljivo uhvatiš odozgo pri dnu pregradice i izgrickaš je. Ne umem jasnije da ti objasnim, jbg :)

12. ja sam konceptualni umetnik, stalne seckam neka sranja za performanse :)

13. zamisliš pregradicu kao slovo H, a dletom seckaš tako da odvajaš srednju crtu od bočnih...

14. zamisliš pregradicu kao slovo H, a dletom seckaš tako da odvajaš srednju crtu od bočnih...

Да ја треба то да урадим, овде би се потпуно изгубио.

15. Uh, biće problematično, jer je debljina tih pregradica ista kao i debljina kalupa.. Sad ću slikati neko slovo, pa ću postaviti ovde.

16. Imam ista takva slova - povadila si magnetiće! Čekaj minut da razmislim...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.