Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Pa, iseci to unutra, koji ce ti djavo.

2. Reci mi molim te šta ćeš u tim kalupima izlivati, kolače ili olovo ili plastiku...

3. Nisam ništa vadila, takva sam kupila. :)
    ČIME da isečem i kako, a da ih ne sjebem? To je ono što mene muči.. :)

4. Fondan, ukrasna masa za kolače, testo od šećera, tako nekako. Rasklagijam ga, i kalupima vadim slova. To je bila zamisao.

5. U tom slučaju najbolja opcija ti je da pažljivo skalpelom isečeš duž ivica tog kvadratića CEO kvadratić (da ti slovo ostane šuplje), tako dobiješ modlicu sa rupom koja ti ne igra ulogu jer iseče slovo iz fondana ili testa, a ako ti ostanu tragovi (izađe malo testa kroz rupicu) možeš ga nožićem poravnati.
    Jedino drugo rešenje ti je BIJAKS - mašina slična zubarskoj bušilici kojom možeš lagano obrusiti taj kvadratić iznutra.

6. Mislim da ću probati to prvo, ovo drugo nemam pojma gde bih mogla da nađem, a i veliko mi je cimanje da tražim uopšte, slova su koštala 80 dinara. :)) Profi slova koštaju par hiljada, pa sam im našla delimičnu zamenu. Taman da isprobam mogućnosti na W Q Y X, pa ću videti šta mi je činiti. :) Hvala puno Brus!

7. Razmišljam u zadnje vreme na temu domino efekta, ali ne mogu da sklopim definiciju.

8. Nema na čemu, bijaks inače verovatno ima neko ko se bavi stolarijom, sajdžija ili bravar. Ja ga nemam, ali je u Woby House-u reda veličine 1500 dinara - skupo da bi samo jednom koristila. Uzmi prvo najlakše slovo, ono sa najviše mesta oko tog kvadratića T ili K - dok stekneš osećaj.

9. Buć! Ljudi, smem li ozračen u jezero?

10. Ja i dalje mislim da bi trebalo da iseces ono unutar slova.

11. O, Agi stigao iz Japana? :)
    Čo, interesantna tema...

12. Desi, Agilni :)

13. Jezivi, to sam i savetovao :)

14. Brus, ne poznajem sajdžije, a i sumnjam da bi neko od njij hteo da tupi alat na moju plastiku.. Probaću da isečem sve, nadam se da neću i prste iseći. :)
    Jezivi, oko toga i vodimo diskusiju..Kako? :)

15. Ma nije iz japana, već sa splava. Mozak mi je samo ozračen. Oni narodnjaci i "ekipa" nisu ni za defku.

16. Ahoj, Agilni druze, pozdrav Co'ece!

17. Čo, jedva čekam taj domino efekat :)

Ja vrtim neku foru sa logičkim zaključivanjem tipa ko ne voli zlatne ribice taj je peder (po vicu)

18. Ma ne mogu da obmotam glavu oko cele te ideje. Ne znam dal tema zaslužuje veliku definiciju, ili kratku foru.

19. Kratku foru i ubitačan primer! :)

20. Znam, Bruce, Staklena, ali i dalje mislim da bi trebalo to da se odsece. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.