Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ma ko ih jebe, čak i da nisam u tvom spomenaru dao bih ti i + i * kao što već i jesam. :D Odoh ja i uživajte u mojoj prvoj papučarskoj defci. :D http://vukajlija.com/tabure/299901
Ja sam tek sad pogledao koje su ti omiljene i pronađoh se. Plus dadoh pre toga, jer defka prosto dira gde treba :)
laku noć kvaktrikse :)
Kvaka noć Kvaktris! :)
Agi, nećeš mi verovati, ali ja pojma nemam ko su autori u mom spomenaru - nikad ne omiljenujem defku na temelju imena autora
Laku noć Kvaktrise i Jezivoćo, pa se brčkamo sutra opet.
Kvaka noć Jeziva patkice! :)
To što kaže Bruce, upisujem u spomenar defku, a ne autora.
Ja sam od skora ovde, a još kasnije sam pribegao kliktanju na zvezdice, tako da mislim da imam samo patke međ omiljenim, ali se slažem da je prvo defka ono što mora da me oduševi, ili me nasmeje svaki put kada vidim.
Staklena, sada ti videh ovu defku "Vrata" (ne čarobna). Fenomenalno, još se smejem :D
A tako je trivijalno. :) Zasluge za tu defku dugujem drugu Saletu, šteta što nema nalog ovde, dečko ima genijalna zapažanja. :)
Baš mi deluje kao ironičan komentar nekome ko nikako da napusti prostoriju, a trebalo bi... ma perfektno. Zamišljam već facu osobe kojoj bi ovo mogao ovako ispričati, pošto često ljudi dođu i pričaju mi nešto u ofisu dok mi se ne sluša :)
Kako bih sad Cari puknula šamarčinu zbog idiotskih komentara na Brusovu defku...
Čovek se konstantno glupira. Mene je ishejtovao juče, ubiše mi odmah defku posle toga. A opet, zabavan je i dalje, neka ga :)
ja ne marim, kad te Cara opljuje to je kao da te pola Vuke lajkovalo :)
EDIT: pod uslovom da skontaš šta je rekao :)
A šta, ovde mu dođe kao neka počast ako ti se on obrati? Pa to je zaista ozbiljan problem.
Ej patke moje kako ste.
Evo ja sam stigao sa "iventa" kako vole da ga zovi ljudi i bilo je njesra kao što i treba da bude na "iventu", mada i nije, jer je bila jedna drugarica koja je mnogo kul lik pa je bilo bolje, a da nije bilo nje, bilo bi baš sranje.
Kako ste svi?
Ima li novih somova?
Šta se dešavalo dok sam bio van jezerceta?
Evo baš sad ja izražavam svoj hejt prema Cari jer se idiotski pokakio na Brusovu defku.
Memam ja neko mišljenje o njemu, on je čovek hejter po prirodi i uglavnom ga ignorišem... bez jednog cigana vašar će proći.
Johnny: kakav je bio ivent ;)
Ma nije hejter, nego se kreteniše.
imam ja jedan, evo link http://vukajlija.com/spomenar/315836