Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma jok, nego ovde u jezercetu... Pa ti nisi čitao šta su dame radile prošle noći? C c c :P
čitao sam, čitao :))
Agi prosvetli nas, neki su bili pobegli sa predavanja. :D
A ovo bi bilo baš lepo, ali nisam tol'ki trsitelj, koliki sam odradio lični PR :D
Kvaktriče, bolje će ti staklena objasniti. Ona je crnka iz sendviča. U svakom slučaju, ženske patke čuda prave, kada ih same ostavimo :) Nigde nisam video da se žene tako slažu, osim kada su popatkanjene. Kvakatatira!
Agilni, ti si slobodan čovek, ja sam našao svoju večnu sreću :)))
Brus, našao sam moju defku koju si ti stavio u omiljene, sad osetim napredak. :D
Nisam crnka, ja sam brineta. :)) Al' da je dobro u društvu dve plavuše, jeste!
Imaju sve patke svoje mesto u mom spomenaru... sad idem da definišem spomenar :)
Zato se lepo i uklapamo, volim način na koji razmišljate :)
Uh, sendvic...Sad bas rezbarim neko suvo meso...
Osloviše te crnkom devojke sinoć, oprosti. Ne znam kako izgledaš :) Na žalost, nisam upoznat sa tim osećajOm.
Da, ali ti si je stavio u omiljene pre nego što su patke počele da terorišu Vuku, čak je to bila papučarska defka. :D
Ma nisam ja slobodan čovek, samo nisam oženjen, pa mi se može da se malo trtim gde ne treba i glasno komentarišem i mobingujem. Ali ono, fin sam i nema mi se šta zameriti :)
evo ga: http://vukajlija.com/spomenar/315836
EDIT: Matrikse - objasnio sam.
Zato i čekaš Lake After Midnight Edition! :))
Ono komentarisanje predvodnikovog postera tako inspiriše na lupetanje. Morao sam da se opet uključim s jednom mišlju.
Ma opet samo kvakćem u prazno. Najgora sam sorta. Okice mi se već sklapaju :P
Pozdravljam vas, valja raditi nesto. Laku noc, drugarice i drugovi!
Hvala za plusiće i zvezdice :) sad će da me napune minusima oni koje nemam u spomenaru :)))
laku noć jezivi, lepo sanjaj...