Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ma jok, nego ovde u jezercetu... Pa ti nisi čitao šta su dame radile prošle noći? C c c :P

2. čitao sam, čitao :))

3. Agi prosvetli nas, neki su bili pobegli sa predavanja. :D

4. ooooo, opet trsiš neke PRovke :)))

A ovo bi bilo baš lepo, ali nisam tol'ki trsitelj, koliki sam odradio lični PR :D

5. Kvaktriče, bolje će ti staklena objasniti. Ona je crnka iz sendviča. U svakom slučaju, ženske patke čuda prave, kada ih same ostavimo :) Nigde nisam video da se žene tako slažu, osim kada su popatkanjene. Kvakatatira!

6. Agilni, ti si slobodan čovek, ja sam našao svoju večnu sreću :)))

7. Brus, našao sam moju defku koju si ti stavio u omiljene, sad osetim napredak. :D

8. Nisam crnka, ja sam brineta. :)) Al' da je dobro u društvu dve plavuše, jeste!

9. Imaju sve patke svoje mesto u mom spomenaru... sad idem da definišem spomenar :)

Zato se lepo i uklapamo, volim način na koji razmišljate :)

10. Uh, sendvic...Sad bas rezbarim neko suvo meso...

11. Osloviše te crnkom devojke sinoć, oprosti. Ne znam kako izgledaš :) Na žalost, nisam upoznat sa tim osećajOm.

12. Da, ali ti si je stavio u omiljene pre nego što su patke počele da terorišu Vuku, čak je to bila papučarska defka. :D

13. Agilni, ti si slobodan čovek, ja sam našao svoju večnu sreću :)))

Ma nisam ja slobodan čovek, samo nisam oženjen, pa mi se može da se malo trtim gde ne treba i glasno komentarišem i mobingujem. Ali ono, fin sam i nema mi se šta zameriti :)

14. Zato i čekaš Lake After Midnight Edition! :))

15. Ono komentarisanje predvodnikovog postera tako inspiriše na lupetanje. Morao sam da se opet uključim s jednom mišlju.

16. Zato i čekaš Lake After Midnight Edition! :))

Ma opet samo kvakćem u prazno. Najgora sam sorta. Okice mi se već sklapaju :P

17. Pozdravljam vas, valja raditi nesto. Laku noc, drugarice i drugovi!

18. Hvala za plusiće i zvezdice :) sad će da me napune minusima oni koje nemam u spomenaru :)))

19. laku noć jezivi, lepo sanjaj...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.