Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii učimo dnevno ČAK po dve nove reči ;))))) Kao u školici ;)

2. НаВарно ћо'еће х) Више ми се свиђа ова наша тема, од оне Звезда - Партизан.

3. Више ми се свиђа ова наша тема, од оне Звезда - Партизан.

pa vidim ja, svi pobegoste tamo... ;)

4. Ђеааааааааа КВАК ИЗ ИН ДА ХАУС

5. Ja sam bio patka 10 minuta. Peviše sam seksi da bih bio žutokljunac koji ne piša.

6. Đanki, ti nas baš i ne volEš danas nešto, a? ;)))

7. Паткамени, шта делате? Куд' сте се погубили?

8. Безвезе блејачим. Немам буксне, али сам сам крив. Кад сам квактард. :( Шта ви радите људаци?

9. 'Оћу дидем мало да патканишем касније ал' ме мрзи. Ћу, нећу...
    Шта сам пропустила, има л' нових квактакола? Бем ти називе, ко ће их све попамтити! :п

Сним' ми аватара :)

10. Хахахаха, како је само кул. То је прави квак атак. :) Овај мој јебе, али овај твој је кулиша скроз. Борим се за насловну тренутно. :D

11. Нема нам Еле и Џонија, 'фале, 'фале. :)

12. KOga nema?

Џонија :)))))

13. Кад год видим ово Елла, сетим се оне песме - Ела, Ела, Елллла, Ела! Елаааа! Бонжур тралала! Не знам речи ал' је песма до паткиног јајета.

14. до паткиног јајета.

:DDDDDDD

15. Бонжур тралала!

Кваксма - Квак песма - Кваксма.

16. Кваксма - Напаљена патка, патка која вуче влагу, чесма. Јохохохохохох, какав блуд, какв разврат!

17. ВРАТРАЗ - Шатровачки разврат.

Блуд је квак средње име, ако нисте знали.

18. Квака - Блудница предводница! Сви је хватају, сви је вуку доле! ;)

19. Ja sam patko koji svira kratko
    plati druže da sviramo duže!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.