ali da je privatno ovakav kakav je ovde, ne bih ga udostojila ni psovke
У томе је Царина чар. :) Он лик све ово схвата као једну велику спрдњу, као и ми, само што он има другачији начин да се спрда. :) Ми квакћемо, он лолује, панданише и јебе. :) Зато ми је готивац. Ја га у потпуности капирам и знам да није исти такав у РЛ јер је и сам то написао у једном посту. :)
Па типа, ако се неко од чланова искурчи и то, или се неко не понаша складно правилима, савет одлучује који су поступци везано за тог члана. Исто тако савет може да реши многе друге ствари које ћемо смислити у наредном периоду.
Učitelju, kapiram ja sve to, samo kažem da mi ne leži i da mi se ne sviđa. Ima svako pravo da pandaniše (šta god to značilo) i da jebe koliko mu volja, ali kad komentarima omalovažava druge autore izdižući sebe, a sve u cilju da njemu bude zanimljivo, to je meni tužno. I uostalom, zna on šta mislim o njemu, samo upućujem vas tu da nemam nameru da kontaktiram s njim na takvom nivou ovde, da ne bude zabune. :)
Je l' sam ja nevidljiva? :)
http://vukajlija.com/sindrom-poslednjeg-posta/293510
Hahah. :)
Evo, počeo ja tebi sad.
Izgleda da su skinuli onaj lajk. :o
Kakav lajk? Pola definicija sam ti ranije ocenila, verovatno u vremenu nastajanja, a sve ostale sam PROČITALA.
Ma bre...ja sam tebe lajkovao. :)
Pa sad vidim da sve mogu ponovo da ocenim.
TI SLENGUJEŠ!
http://vukajlija.com/lebdenje/246847 ova jebe kevu btw.
У томе је Царина чар. :) Он лик све ово схвата као једну велику спрдњу, као и ми, само што он има другачији начин да се спрда. :) Ми квакћемо, он лолује, панданише и јебе. :) Зато ми је готивац. Ја га у потпуности капирам и знам да није исти такав у РЛ јер је и сам то написао у једном посту. :)
Trudim se :)))
Hahaha, ja mislila ja tebe lajkovala pa ti brisali, a znam da nisam. Mojne lajkuješ, cenim čitanje. :)
Prestao sam da lajkujem. :P
Bio sam mlad i neiskusan. lolol
E, predložio sam ti onu na ktitor forumu. :)
Предлог за патке:
Да се оформи Пачији Савет који ће за циљ имати разрешивање интерних питања Кваксонског савеза.
Подржите овако
+1
или се успротивите овако
-1
Ја подржао. Исто сам пар пута предложио, али увек ми кажу да није за насловну.
Ma, bre, no te prokupes. Imala sam dvije, dosta mi je :)
:)
A ne kapiram ovo za Pačiji savet.
Еди, мећи патку на аватар! :)
A šta treba da savetujemo?
Па типа, ако се неко од чланова искурчи и то, или се неко не понаша складно правилима, савет одлучује који су поступци везано за тог члана. Исто тако савет може да реши многе друге ствари које ћемо смислити у наредном периоду.
И све предлоге и остало предложите мени, а савет их изгласа, да не буде као да мора моја задња увек да буде. :)
Učitelju, kapiram ja sve to, samo kažem da mi ne leži i da mi se ne sviđa. Ima svako pravo da pandaniše (šta god to značilo) i da jebe koliko mu volja, ali kad komentarima omalovažava druge autore izdižući sebe, a sve u cilju da njemu bude zanimljivo, to je meni tužno. I uostalom, zna on šta mislim o njemu, samo upućujem vas tu da nemam nameru da kontaktiram s njim na takvom nivou ovde, da ne bude zabune. :)
+1
+1 za savet.
Meni nije, hoću još! :))
A ko će da bude u njemu?