Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Hahah. :)
    Evo, počeo ja tebi sad.

Izgleda da su skinuli onaj lajk. :o

2. Kakav lajk? Pola definicija sam ti ranije ocenila, verovatno u vremenu nastajanja, a sve ostale sam PROČITALA.

3. Ma bre...ja sam tebe lajkovao. :)
    Pa sad vidim da sve mogu ponovo da ocenim.
    TI SLENGUJEŠ!

http://vukajlija.com/lebdenje/246847 ova jebe kevu btw.

4. ali da je privatno ovakav kakav je ovde, ne bih ga udostojila ni psovke

У томе је Царина чар. :) Он лик све ово схвата као једну велику спрдњу, као и ми, само што он има другачији начин да се спрда. :) Ми квакћемо, он лолује, панданише и јебе. :) Зато ми је готивац. Ја га у потпуности капирам и знам да није исти такав у РЛ јер је и сам то написао у једном посту. :)

5. TI SLENGUJEŠ!

Trudim se :)))

Hahaha, ja mislila ja tebe lajkovala pa ti brisali, a znam da nisam. Mojne lajkuješ, cenim čitanje. :)

6. Prestao sam da lajkujem. :P
    Bio sam mlad i neiskusan. lolol

7. E, predložio sam ti onu na ktitor forumu. :)

8. Предлог за патке:

Да се оформи Пачији Савет који ће за циљ имати разрешивање интерних питања Кваксонског савеза.

Подржите овако

Пачији Савет

+1

или се успротивите овако

Пачији Савет

-1

9. E, predložio sam ti onu na ktitor forumu

Ја подржао. Исто сам пар пута предложио, али увек ми кажу да није за насловну.

10. Ma, bre, no te prokupes. Imala sam dvije, dosta mi je :)

11. :)

A ne kapiram ovo za Pačiji savet.

12. Еди, мећи патку на аватар! :)

13. A šta treba da savetujemo?

14. A ne kapiram ovo za Pačiji savet.

Па типа, ако се неко од чланова искурчи и то, или се неко не понаша складно правилима, савет одлучује који су поступци везано за тог члана. Исто тако савет може да реши многе друге ствари које ћемо смислити у наредном периоду.

15. И све предлоге и остало предложите мени, а савет их изгласа, да не буде као да мора моја задња увек да буде. :)

16. Učitelju, kapiram ja sve to, samo kažem da mi ne leži i da mi se ne sviđa. Ima svako pravo da pandaniše (šta god to značilo) i da jebe koliko mu volja, ali kad komentarima omalovažava druge autore izdižući sebe, a sve u cilju da njemu bude zanimljivo, to je meni tužno. I uostalom, zna on šta mislim o njemu, samo upućujem vas tu da nemam nameru da kontaktiram s njim na takvom nivou ovde, da ne bude zabune. :)

Пачији Савет

+1

17. Imala sam dvije, dosta mi je :)

Meni nije, hoću još! :))

18. A ko će da bude u njemu?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.