Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Инспирисао си ме за једну мало дужу дефку пфц, невероватно.

2. 1. Џони (6)
    2. Брус (5)
    3. Аги, Ела (По 4)

3. heheh,komplikejšn jbg,somić na slobodi!

4. ala padaju somići, odoh da ih čekiram :D

5. 'Oće neko da se čiitamo?

6. Eddie, ja te upravo isčitah.

7. Pozdravljam vas, patke moje, dosta rada je bilo danas. Petak, juhuu! Znam da će jezerce biti toplo kad dođem kući. Odbuć!

8. pfc, sa' ću ja tebe.

9. Ja pustih glupog soma. :D

10. Edi, ja te pročitala i prokomentarisala. :)

11. ja ću da čitam šta nisam lejtr,natovarih se stvarima,čekam tatka da me metne u kola i da palim:)

12. i da palim:

Срећан пут и јави нам се из Смедеревске тврђаве које је иначе моје омиљено место за журке на 3 света и 4 контигента. :)

13. Ja čekam druga da mi da stručan savet, pa da snesem jaje. :)

14. tvrđava je moje drugo dvorište,a overih svaku žurku,opako do zla boga bejaše:) patke,na leto u tvrđavu!

15. staklena, vidim.♥

16. Jaje pušteno u promet, s' oproštenjem. :)
    Mardži, imam jednog druga u SD, obećao mi i kuću i stan, al' nikako da ga posetim. :)

17. patke,na leto u tvrđavu!

ДАЋЕБОГ! Колико сам се само пута тамо убио од свачега. :)))) То су били дани...

18. pfc, dobre su ti defke, dadoh plus na sve.
    Samo probaj da izbegavaš ovo "kažeš za...", jer sam provalio da ti skoro sve počinju tako. :)

19. a,si,si,dušu ostavih tamo,a inače odrasla u stanu pored iste,sad tamo provodim leto!
    http://www.kudazavikend.com/files/2140/thumbs/wideb_smederevo.jpg

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.