Kvaksonska loža - Moćne patke

1. hhe,staklena,koji drugar?možda ga i znadem.

2. Mika, '86 godište, na etf-u studira, ima starijeg brata. Izlazi po Dangubama i tako nekim rock mestima u BG, pisao mi je gde izlazi i u SD, ali zaboravih. :)

3. Da, hvala za plusiće. Ja sam jednoj tvojoj dao minus tri-četri sam preskočio. Ostale krst.

4. možda ga i znam,al' sad mika,jbm li ga:)ke se vidimo bre u sd-u,valjda,izlet u tvrđavi,ništa lepše!

5. http://www.youtube.com/watch?v=Df83vlQ88Pk Да ли је ово могуће? Ликови дају китом гол!?

6. Milorad se zove, na J. preziva, al' ga svi zovu Mika. Visok, zelene oči, smeđa kosa, al' ga genetika stiže u poslednje vreme po tom pitanju. :)

7. Da kvaksnetino, i ja sam se krstio kad sam video letos, BOŽE ME SAČUVAJ ŠTA SVE ONI NEĆE URADITI!

8. no se mi amor.ja sam '84.ali verovatno ga iz viđenja znam,pogotovo ako je u gimnaziju išao.

9. Hahahaha Učitelju, to je i mene zabolelo, jbt. :)

10. ahahahaha,patkan zabio gol!

11. Gimnazijalac, jašta. :) Nema veze, samo da on meni ustupi stan i kuću... :)

12. potego je patkana umesto sudije da mu da penal! :D

13. Je l' gledao neko Human Centipede?

14. Ako je u pitanju film, sigurno nisam. Ako je nešto drugo, možda i jesam.

15. Film. :)
    Samo me interesovalo mišljenje nekoga ko ga je gledao.

16. juče baš pričasmo o filmovim,imaš i listicu koju stranu pre:)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.