Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nisam filmofil, izbegavam ih. Jedino ako gledam s nekim u društvu, onda okej. Ovako sama da odgledam, nema šanse, ne drži mi koncentraciju. :)
ja se ubijam od filmova:)u poslednje vreme i ne,ali ceo život jedem filmiće.
Ja sam sinoć gledao film ''Uhvati me ako možeš'' ali samo kraj :(
Uh, lepo je to ko ima strpljenja.. Mene živcira, šta znam. :)
ma,ja volim filmove baš,samo me nervira što provalim većinu u prvih 15min.,zato i malo batalih,smorili,volim kad me film ono baš iznenadi i kad te pokrene da radiš nešto,a ne da ostaneš na tom istom kauču.
Mene jedino jutjub i "how to.." klipovi mogu da pokrenu da radim nešto. :D
KFAK NEEEEEEEEEE! Dobila nusmi moja defka koja ga nije imala već 3 sata :'(
Moja što je skupila poena u prvih 5 minuta, to joj je.
'оће те ли бацати коментаре на агресорааааааааааааа :) Капитен се љутииииииии!
КВАААААААААААААААААААААК
Učitelju, pa nisi prijavio! A ja nisam gledala nove, već proveravala ispitnu prijavu. :/
uzeta nevinost somiću!
Šverci? Pička im materina...
Odoh malo van jezera, da se sunčam.
Nema nam Brusa ceo dan, možda je postao ćaća po drugi put. :)
ma,jok,overih bukijevu defku,a švercija mi već lupili nusmi,al' nema veze.aj,valjda će moj tatko uskoro,očekivah ga još pre sat.uživaj staklena patkice:)
odo' ljudi!kvaak,patkamo se lejtr.
Квакздрав свима. :) Шта радите кући по оваквом дану, а? Мрште напоље! :))
Буксно, овако је већ боље. ;) Мада, двоумим се између тога и (Патка возач багера). :Д
Ау ортак је објаснијо! Дао ми 210 минуса лоололло Победник :) Шта радите паткице?
Ja upravo dođoh kući, pa ću prvo da isčitam nekoga od novih pataka, a onda da ispraznim frižider. Pojavljuje li se neko na fudbalu sutra na Adi? Nije u 10, nego 11h :)
Ја ћу изгледа ипак морати да прескочим. Идем код другара око 10, у батају, радимо музику цео дан, тако да ћу морати да скипујем. Јбг. Други пут.. :/
Upravo je drug iz Bataje izd'o za fudbal isto. Kakve su ovde španske serije bile, bojim se da nije isti lik :P