ma,ja volim filmove baš,samo me nervira što provalim većinu u prvih 15min.,zato i malo batalih,smorili,volim kad me film ono baš iznenadi i kad te pokrene da radiš nešto,a ne da ostaneš na tom istom kauču.
ma,jok,overih bukijevu defku,a švercija mi već lupili nusmi,al' nema veze.aj,valjda će moj tatko uskoro,očekivah ga još pre sat.uživaj staklena patkice:)
Ja upravo dođoh kući, pa ću prvo da isčitam nekoga od novih pataka, a onda da ispraznim frižider. Pojavljuje li se neko na fudbalu sutra na Adi? Nije u 10, nego 11h :)
Nisam filmofil, izbegavam ih. Jedino ako gledam s nekim u društvu, onda okej. Ovako sama da odgledam, nema šanse, ne drži mi koncentraciju. :)
ja se ubijam od filmova:)u poslednje vreme i ne,ali ceo život jedem filmiće.
Ja sam sinoć gledao film ''Uhvati me ako možeš'' ali samo kraj :(
Uh, lepo je to ko ima strpljenja.. Mene živcira, šta znam. :)
ma,ja volim filmove baš,samo me nervira što provalim većinu u prvih 15min.,zato i malo batalih,smorili,volim kad me film ono baš iznenadi i kad te pokrene da radiš nešto,a ne da ostaneš na tom istom kauču.
Mene jedino jutjub i "how to.." klipovi mogu da pokrenu da radim nešto. :D
KFAK NEEEEEEEEEE! Dobila nusmi moja defka koja ga nije imala već 3 sata :'(
Moja što je skupila poena u prvih 5 minuta, to joj je.
'оће те ли бацати коментаре на агресорааааааааааааа :) Капитен се љутииииииии!
КВАААААААААААААААААААААК
Učitelju, pa nisi prijavio! A ja nisam gledala nove, već proveravala ispitnu prijavu. :/
uzeta nevinost somiću!
Šverci? Pička im materina...
Odoh malo van jezera, da se sunčam.
Nema nam Brusa ceo dan, možda je postao ćaća po drugi put. :)
ma,jok,overih bukijevu defku,a švercija mi već lupili nusmi,al' nema veze.aj,valjda će moj tatko uskoro,očekivah ga još pre sat.uživaj staklena patkice:)
odo' ljudi!kvaak,patkamo se lejtr.
Квакздрав свима. :) Шта радите кући по оваквом дану, а? Мрште напоље! :))
Буксно, овако је већ боље. ;) Мада, двоумим се између тога и (Патка возач багера). :Д
Ау ортак је објаснијо! Дао ми 210 минуса лоололло Победник :) Шта радите паткице?
Ja upravo dođoh kući, pa ću prvo da isčitam nekoga od novih pataka, a onda da ispraznim frižider. Pojavljuje li se neko na fudbalu sutra na Adi? Nije u 10, nego 11h :)
Ја ћу изгледа ипак морати да прескочим. Идем код другара око 10, у батају, радимо музику цео дан, тако да ћу морати да скипујем. Јбг. Други пут.. :/
Upravo je drug iz Bataje izd'o za fudbal isto. Kakve su ovde španske serije bile, bojim se da nije isti lik :P