Je l' se to udavile obe, ili pričaš za ove od pre tri sata? :D
Ja imam tri definicije u glavi, ali ne mogu da ih pustim pre 23h, a s obzirom da idem na neku rekreaciju, to će biti još kasnije, ako se tada isplati uopšte puštati soma?
Kada smo već kod fotki, evo jedna moja na kojoj se ne glupiram, kao na onima na početku ove teme. Šaljem je samo zbog majice, da vidite da samja već dve godine popatkanjen (leto 2009).
strajkovala ceo dan jedva se dovukoh kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiii da jednom da vas pozdravim a da nije pola 3 :DDD sta sam sve propustila????? vidim imamo profil :)
Je l' se to udavile obe, ili pričaš za ove od pre tri sata? :D
Ja imam tri definicije u glavi, ali ne mogu da ih pustim pre 23h, a s obzirom da idem na neku rekreaciju, to će biti još kasnije, ako se tada isplati uopšte puštati soma?
Prelistao prvih 15 strana, niđe slike. :P
Ја се ни не сећам да смо их стављали ололо, толико о памћењу!
Kada smo već kod fotki, evo jedna moja na kojoj se ne glupiram, kao na onima na početku ove teme. Šaljem je samo zbog majice, da vidite da samja već dve godine popatkanjen (leto 2009).
http://img832.imageshack.us/img832/7158/slidza.jpg
Hahah.
Džoni, svaka ti dala.
Ja imam samo dve odabrane. :/
Čuj njega, samo dve... ja nijednu :)
Agilni šmekeru.
ЏОНИ КВАКВАКВАК ТЕК САМ САД ВИДЕО ЛОЛЛО КВАКВАКВАК
Јеби, идеш у првију 200!
Hah. :)
Хахахаха, Агилни, ти си патка у души!
heloooooooo jedna mrtvosana patka vam mase....
Eddie, da si bio na strani 23 možda bi i video ;))))
Hahahahhaa Agi je bio patak dok ja nisam ni znala šta je patka :DDDDDDDDD
Ela, +++++++
HeloooooU Moly :)
Šta ima kod ti? :)
Hello, Moly! Jednom da i ti dođeš u neko normalno doba :)
Ha ha, nasmeja me svojim tadašnjim neznanjem, Ela :D
hahahaha ne znam ja kako si ti to shvatio Agi, ali verujem duboooooko da si shvatio baš onako kako sam i ja mislila :DDDD
strajkovala ceo dan jedva se dovukoh kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiii da jednom da vas pozdravim a da nije pola 3 :DDD sta sam sve propustila????? vidim imamo profil :)
http://vukajlija.com/forum/teme/22863 Je l' ste videli ovo? :)
Ma ne verujem, kvak!