Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Videla sam maločas Eddie, odlična stvar je to praćenje autora, đa mi se :)

2. Jebote sad ima praćenje patkice moje smatrajte se praćenim od mene. :D

3. dakle praticemo se :)

4. dakle praticemo se :)

hahaha ĆERAĆEMO SE! :D

5. Kvak svima...ko ima za prijavit soma? Moj je na slobodi...

6. ja sam sad #600 ala bi mi dobro došla jedna odabrana... :D

7. ja stigla u sd,malo se mlatih,sad s tatom i bratom da cepam vops,ljudi,dala poslednji i najteži ispit danas,jiiipi jeij!imam i novo somče.kvaaak!

8. Bravo ti ga bate marya ;))) Svaka Ćast! :) Odoh da ti vidim defku...

9. fala,fala,sad ću da ukrstim s rečima,moram!kvak!

10. Evo pustio somče i ja.

11. ala ste danas bili aktivni, tek sam sad stigao sve da pročitam od sinoć...

Dakle, ocenio somiće, pogledao sugestije, izražavam dobrodošlicu novim članovima :)

Vidim da je navraćao Cara, vidim da je otišao Cara, staklena <3, nije potrebno da smaramo čoveka - ako hoće neka dođe, ako neće ne mora i to je sve što ja imam da kažem na tu temu (Forest Gamp).

Savet patke može, ali SAMO za sukob koji se ne može rešiti dogovorom članova. Ne bih da stvaramo neki partijski sud ako ne mora.

Šta ono beše još? A da, vidim na prvoj strani neki malo lol dozvoljen. Molim da se Fejsbukmanijak ponovo ponudi za članstvo, čovek je imao veliku želju da bude patka, otišao zbog lola, sad ima kompromis.

U jbt, umorih se :)

12. Kvak veče brus, ja ocenih sve somiće, razmišljam da pustim i svog. :D

13. ispljuskala sam nove somice bas ste vredni danas!

14. hahaha ĆERAĆEMO SE! :D
    bas tako ella ja koristim taj izraz :D

15. patkice,idem da nazdravim sa ćaletom,pa ču da svrnem lejtr,pre šetnjice,budite mi vredni i grejte jezerce:)

16. Jos jedan som....od mene danas dosta....ostaje mi redom da pregledam vase.

17. Moja dva očekujte u ponoć, a do tada vas (nakon što vam pogledam nove somiće) napuštam :) Kvaaak!

18. Jel kidate? Naravno da kidate :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.