Koga voljem, ja ga voljem, kog ne voljem, ja zakoljem! :)
Ko me voli, volim i ja njega, ko ne, odjebavam ga u troskoku. :D
e, to!
+1 Ja sam vas već sve dodala i bolE me patka baš! :)
ma,baš me briga,ja krenula da ubacujem,koga ne stignem sad-sutra,ionako visimo na svakoj strani patAka.
samo mi je malo problem koji dan dok skupim sve koje volim :) ne mogu odmah ni da se setim...
Ja sam već narokala 24 omiljena autora i to je to.
ionako se pratimo,a biće i još ljudi sa strane,ne mogu ni ja odma' da se setim svijA.
Ja ću imati bar 30, čekam samo da ode u "samo za moje oči" kategoriju, pa da opletem.
eh, kako bi ja neke autore stavio u "samo za moje oči".... :)
EDIT: ovo pogrešno zvuči :) - stavio bi ih na "nevidljivu" listu...
lololo
taj je obično prvi:)
Hoću ja da budem patka sa vama! Gde da se utefterim? Uvek sam osećao neki nedefinisani patkizam! A, ouuuuuvaj... ima li ovde onih mason... kvaksonskih orgija?
Evo ga, javio se na tu temu :DDD
+1
Shanzamm može breeeeeeee (što se mene tiče) :) Da ti kažem, mnoooogo ti je vremena trebalo da nas pronađeš, ali bolje ikad nego nikad :)
Shanzam, može što se mene tiče :) pojuri Buksnetinu da te ubaci, a na prvom postu foruma imaš sva objašnjenja...
Aj ja ću ovaj put da zamenim predvodnika, molim da novajlija odgovori na pitanje.
Pravila su na 1. strani.
Svečano se zaklinjem, da ću poštovati laskavu ulogu i obaveze patke KVAKsonske lože! :)
Dobro je, saborci će te uputiti u sve jer ja moram da idem, kvak odbuć. :D
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Koga voljem, ja ga voljem, kog ne voljem, ja zakoljem! :)
Ko me voli, volim i ja njega, ko ne, odjebavam ga u troskoku. :D
e, to!
uostalom, ko me voli - voli, ko me ne voli...
+1
Ja sam vas već sve dodala i bolE me patka baš! :)
ma,baš me briga,ja krenula da ubacujem,koga ne stignem sad-sutra,ionako visimo na svakoj strani patAka.
samo mi je malo problem koji dan dok skupim sve koje volim :) ne mogu odmah ni da se setim...
Ja sam već narokala 24 omiljena autora i to je to.
ionako se pratimo,a biće i još ljudi sa strane,ne mogu ni ja odma' da se setim svijA.
Ja ću imati bar 30, čekam samo da ode u "samo za moje oči" kategoriju, pa da opletem.
eh, kako bi ja neke autore stavio u "samo za moje oči".... :)
EDIT: ovo pogrešno zvuči :) - stavio bi ih na "nevidljivu" listu...
lololo
taj je obično prvi:)
Hoću ja da budem patka sa vama! Gde da se utefterim? Uvek sam osećao neki nedefinisani patkizam! A, ouuuuuvaj... ima li ovde onih mason... kvaksonskih orgija?
Evo ga, javio se na tu temu :DDD
lololo
+1
Shanzamm može breeeeeeee (što se mene tiče) :)
Da ti kažem, mnoooogo ti je vremena trebalo da nas pronađeš, ali bolje ikad nego nikad :)
Shanzam, može što se mene tiče :) pojuri Buksnetinu da te ubaci, a na prvom postu foruma imaš sva objašnjenja...
Aj ja ću ovaj put da zamenim predvodnika, molim da novajlija odgovori na pitanje.
Pravila su na 1. strani.
Svečano se zaklinjem, da ću poštovati laskavu ulogu i obaveze patke KVAKsonske lože! :)
Dobro je, saborci će te uputiti u sve jer ja moram da idem, kvak odbuć. :D