Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ja i dalje čekam odgovor.

2. Daj mi brate pitanje, kad sam ti rekao da si lud? Ako nemam pitanje onda odgovor mora biti 42 :)

3. Ne ti nego čekam Agija i Džonija da mi odgovore.

4. aaaaa, a ja se osetio prozvan :)

5. PU! Kad sam ja zauzet napiše se 35 strana, a kad blejim u ekran nema nikog....

6. hahahahah Bruce, čitaš mi misli :)

7. Ja pokušavam da ispratim ove promene na sajtu. Skroz sam zbunjena!

8. kada upadate u pogrešno vreme :P

9. sreća pa je kaizen odmah ispravio, bilo sranje - ja pratim neku patku, a dobijem omiljene defke te patke umesto njenih - jbg hoću da čitam autore koje cenim, a ne neke druge...

ali ovo mi je kulje mnogo nego stari sistem...

10. Da, da, super je ovo sa praćenjem :)

11. sad smo svi manijaci :)

12. Da, da, super je ovo sa praćenjem

Искрено, ја сам се на прву лопту ОДУШЕВИО. Хтео сам да додам све вас одавде и да пратим највише ваше дефиниције. Кад оно - прц! Избацује ми само ваше омиљене дефиниције, а не ваше. Зато сам одлучио да не пратим никога. :)

13. Kvaksno, izmenio kaizen - sad je kako treba :)

14. Кад оно - прц! Избацује ми само ваше омиљене дефиниције, а не ваше. Зато сам одлучио да не пратим никога. :)

Ispravio je to.

15. Избацује ми само ваше омиљене дефиниције, а не ваше.

Iz istog razloga i ja. I zato sto mi se prenatrpa naslovna. Da niko ne misli da vas ne volim.

16. Ispraviće Kajzen, ja samo čekam da ispravi da bude nevidljivo drugima ko koga prati i slično, pa vas sve ubacujem.
    Ne volim da drugi imaju uvid u to koga čitam, a koga ne.

17. Ne volim da drugi imaju uvid u to koga čitam, a koga ne.

То је исто смор. И ја ћу то сачекати, иако сам већ тебе убацио ллоол :)

18. meni je svejedno, neka svi vide koga gotivim - to ionako nije neka tajna :)
    uostalom, ko me voli - voli, ko me ne voli...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.