Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jeeeeeeeeeeeeebote, večito se mačujem sa ovim novajlijama i plagijatima...

2. a vamo često idem na sastaknke u TV Prva, ako je tu Ikarbus. Men' se čini da jeste :)

Jeste. Tu blejim. Marketing sektor.
    Kancelarijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rulez

3. Tačno ću jednom neke batine na sajtu da popijem ;)

4. Људи, јел ви икад користите ''одјава'' дугме? :)

5. A šta kažete, Vodovod i Ikarbus? Svaki dan komuniciram sa marketing sektorom Vodovoda, a vamo često idem na sastaknke u TV Prva, ako je tu Ikarbus. Men' se čini da jeste :)

Agi, čudna neka nevidljiva sila spaja nas patke, a? ;)

6. Људи, јел ви икад користите ''одјава'' дугме? :)

A šta je to "odjava dugme" ili kako već? ;)))

7. Она ствар поред дугмета да одеш на профил :)

8. Ružan je font, neću na to da klikćem!

9. Kvakćem, pardon. KVAK.

10. Она ствар поред дугмета да одеш на профил :)

A toooooooo....vidi stvarno piše O D J A (ovo slovo ne znam koje je) i A ;)))
    Kako mene niko nije obavestio ranije da to dugme postoji? Silom prilika sam sedela ovde prethodnih 875 sati :DDDD

11. Ah da, kad smo već kod neobaveštenosti...može li neko da mi pojasni kako se kače slike na onom forumu predviđenom za tak'e stvari? :)

12. Па то сама мораш да погледаш и настави борбу против плагијаторских новајлија, ја ћу те подржати. :) Иначе јел имате неког свог свеца или анђела? Ја сам нашао за моје панданчиће, свети Панданијел. http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/09/08/01/drawing,panda,wings-f88a170f5cfeb140b6debd13dc781236_m.jpg

едит:

Ella84
    Ah da, kad smo već kod neobaveštenosti...može li neko da mi pojasni kako se kače slike na onom forumu predviđenom za tak'e stvari? :)

Принтскрин или фотографије Вукајлијаша?

13. Nemamo sveca još uvek, u fazi je izrade :)

Fotografije vukajlijaša :)

14. Ah da...i hvala na podršci u borbi protiv plagijatorskih novajlija! :) Trebaće neko da me brani kada krenu kamenicama na mene :DDD

15. Ај ја ћу, видим ови не прате :) Аплодујеш на www.imageshack.com и када се заврши аплоад идеш на виев фулл имеџ и игноришеш регистрацију, после тога десни клик на слику и онда копирај УРЛ адресу и онда кад хоћеш да ставиш слику пејстуј УРЛ адресу. :)

16. Hvaaaaala Matriks :)
    Pomogao si mi da razrešim veeeeeeeeeeeeeliku misteriju ;)))
    Sad još samo da nađem neke epic slike iz svoje kolekcije ;)

17. Молим и други пут. :) Него ја мислим да нема нико гори од мене, 90 дефки и ниједна одабрана. :)

18. Ima vremena, biće :) Mnoooogi se ne mogu pohvaliti odabranim defkama, a ipak dobro pišu.
    A ja sam krokukurikala od čuda kada se moja druga po redu napisana defka našla među odabranim :) I moram ti priznati, nije da se nisam pravila važna :DDDD

19. Нећу да радим, хоћу да се 'ладим... :(
    ш'о не окачите овде ваше слике? Да видим как'и сте :)

20. hehehe hajd' kačim jednu koja je pomalo epic :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.