Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hvala, Ella. :* :)
Dobro sam, hvala na pitanju :-)
Nego opet usla preko telefona pa se malo zestim zbog toga ;-)
A vi kako 'te?
Nije valjda opet verenik na kompu....pošalji ga napolje da šeta, lep je dan :)
Pekky, odakle se javila zelja da nam se saaaam, dobrovoljno prijavis (bez necijeg prisiljaaaavanja) ? :DDD
Pa slučajno videh ovu temu, pa rek'o da vidim o čemu se radi. Sviđa mi se ovaj "patka" koncept. :)
Hahaha ma seo da odradi neki sajt od kuce, jer ga mrzelo da odvuce guzicu na posao ;-)
hahahaha Pekky, ovo je prvi put da smo se nekom dobrovoljno dopali :DDD
Salim se naravno. :-)
Procitao pravila na prvoj strani?
Ne daj to. To je početak. Onda će odjednom prestati da izbija iz kuće i sa kompa. Još ako je sudeći po tvojim rečima Web Dizajner, onda će komp biti non stop zaključan, nego ga metlom izbaci i to na Džoging do posla :)
Naravno ako ovo pročita objasni čo'eku da se zajebavam
hahahaha Djoni, procitala sam mu, eno se iskidao od smeha :-)
Dobro došao Pekky, ja samo kratko jer imam neki voz od obaveza danas, ova nova opcija sa ličnim odabranim je skroz kul :) ODuševljavam se od sinoć...
Pekky, ukratko: patke su autori koji su se i ranije međusobno poštovali i pratili, da ne spemujemo tuđe defke imamo sad svoje jezerce u kojem pišemo šta nam padne na pamet i družimo se (ali ne u gej smislu:). Ovo što je kaizen sad napravio sa praćenjem autora je razlog organizovanja pataka - ladno je prepisao naše fore :). Dakle, napišeš nešto, ovde staviš link, a mi odemo svi da ocenimo (ne da se reklamiramo, ako je loša defka - daš minus) ali na taj način postižemo da se svaka defka čita. Ukoliko imaš dobru ideju ali ne možeš da je skockaš, dođeš ovde pa tražiš pomoć - nešto kao privju varijanta, da ti ostale patke pomognu savetom, ako mogu. Ima i zajednički nalog, to nek ti objasni Agilni, njegova je ideja. Bitno je da se zabavljamo, a manifest je na prvoj strani foruma, prvi post. Buksnetini se obratiš koji tekst hoćeš pored imena na prvoj strani. Dobru zabavu ti želim :)
Ovo ti je nešto kao konferencijski PVT :)
Odlična ideja! Podržavam. Prihvatio sam sva pravila. :))
Nego, primećujem nagli porast broja autora koji me prate. Hvala vam, samo što ja ne znam koga da ja pratim od vas. :))
Ah Pekky, dobro me podseti da te cekiram za pracenje. Pa imas nagli porast, jer se ovde svi medjusobno pratimo. ;-)
kvak šta sam ja ovde sve propustio.... :D
Како бих вам закључао ово говно....
polako, imaš sve vreme sveta pred sobom :), otpratiš par somića na jezeru pa provališ čije ti se razmišljanje sviđa i onda ga pratiš, prosto...
Dankane šta ti mi toliko smetamo, a? Aj pevaj.
Dankane, ako ti toliko smetamo zašto nas ne ignorišeš? Mi smo i otvorili forum da ne bi smetali drugima. A ako u dubini duše želiš da budeš deo ovog jezera, kaži lepo, verovatno ćemo te primiti...