Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Искрено хоћете? ЈТУ је отварао мање геј теме од ове. Ето.
To što ti misliš da je ovo gej tema to je tvoj problem, ne zanima nas ako to misliš, samo ignoriši temu, ne moraš odmah da spemuješ, da si kul lik i autor to stoji, ali nemoj to da iskorišćavaš.
Nemoj biti homofobičan. Ugledaj se malo na demokrate :)
Neka, Dankane, vidiš da se ljudima dopada. :) Ljudi mrze i teme "jebanje" i ostale, pa ljudi ćute i trpe. Isto se očekuje od svih. ;)
Џабе све, кад је тема геј.
ПРАВДА ЗА ЈЕБАЊЕ! ЈЕБАЊЕ У АКТИВНЕ! ЈЕБАЧИ НА НАСЛОВНУ! МИ КИКАБОЈИШЕМО!!!!!!1111
Da, kad se ljudi druže bez provociranja, to je gej, a kad se napušavaju, to je tako strejt. :)
Da, kad se ljudi druže bez provociranja, to je gej, a kad se napušavaju, to je tako strejt. :)
Рекао бих ти да си 101% у праву да ниси метно педерски смајли на крају, олололо
e, a taj Kika boy je pitao negde prekjuče da dođe ovde, dobar je dečko, ima odlične defke... ali nema ga od onda...
Još navedi zbog čega misliš da je tema gej, pa da razrešimo to više.
E, i to lololo ide nekima na nerve pa se ne bune. Kažem "nekima", ne meni, to i ja koristim. Ako ti se ne sviđa tema, ti lepo idi u "jebanje" ili sličnu.
Нема га јер сам забранио и њему и Балдуру да дођу. А Цару ћу преклат перорезом ако помисли да постане геј.
A i Cara je patka Dankane....
Tebe ćemo vrbovati za najdalje dve nedelje
SAMO TE POSMATRAMO
Dankane, nećemo te pratiti. :)
Mada JEBANJE je odlično isto
Ali ni ova tema nije u aktivnim, ja ne kapiram što kukaš više.
eno ga somče
hvala Pekky na inspiraciji :)
Neko me isprati fino sinoć, hvala mu.Kad saznam ko je uzvraćam uslugu. Kvaknuh i ja jednog brkatog.
kako misliš jewdja - hejtovao te ili mnogo minusa?