Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Искрено хоћете? ЈТУ је отварао мање геј теме од ове. Ето.

2. To što ti misliš da je ovo gej tema to je tvoj problem, ne zanima nas ako to misliš, samo ignoriši temu, ne moraš odmah da spemuješ, da si kul lik i autor to stoji, ali nemoj to da iskorišćavaš.

3. Искрено хоћете? ЈТУ је отварао мање геј теме од ове. Ето.

Nemoj biti homofobičan. Ugledaj se malo na demokrate :)

4. Neka, Dankane, vidiš da se ljudima dopada. :) Ljudi mrze i teme "jebanje" i ostale, pa ljudi ćute i trpe. Isto se očekuje od svih. ;)

5. Џабе све, кад је тема геј.

6. ПРАВДА ЗА ЈЕБАЊЕ! ЈЕБАЊЕ У АКТИВНЕ! ЈЕБАЧИ НА НАСЛОВНУ! МИ КИКАБОЈИШЕМО!!!!!!1111

7. Da, kad se ljudi druže bez provociranja, to je gej, a kad se napušavaju, to je tako strejt. :)

8. Pekky

Da, kad se ljudi druže bez provociranja, to je gej, a kad se napušavaju, to je tako strejt. :)

Рекао бих ти да си 101% у праву да ниси метно педерски смајли на крају, олололо

9. e, a taj Kika boy je pitao negde prekjuče da dođe ovde, dobar je dečko, ima odlične defke... ali nema ga od onda...

10. Još navedi zbog čega misliš da je tema gej, pa da razrešimo to više.

11. E, i to lololo ide nekima na nerve pa se ne bune. Kažem "nekima", ne meni, to i ja koristim. Ako ti se ne sviđa tema, ti lepo idi u "jebanje" ili sličnu.

12. Нема га јер сам забранио и њему и Балдуру да дођу. А Цару ћу преклат перорезом ако помисли да постане геј.

13. A i Cara je patka Dankane....
    Tebe ćemo vrbovati za najdalje dve nedelje
    SAMO TE POSMATRAMO

14. ЈЕБАЊЕ У АКТИВНЕ!

Mada JEBANJE je odlično isto

15. Ali ni ova tema nije u aktivnim, ja ne kapiram što kukaš više.

16. hvala Pekky na inspiraciji :)

17. Neko me isprati fino sinoć, hvala mu.Kad saznam ko je uzvraćam uslugu. Kvaknuh i ja jednog brkatog.

18. kako misliš jewdja - hejtovao te ili mnogo minusa?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.