Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Pustih soma, ali baš glupog...

2. Pa, sto ga ispusti, NIdzo, kad mislis da je glup? Nemoj kvariti imidz.

3. Ma boli me, ja za sve mislim da su glupi. :D

4. Nemoj da si toliko samokritican.

5. Jebiga, odrastao sam u takvom okruženju sa isto takvom porodicom.

6. Čestitam Agiju na prvoj odabranoj defki, nije trip ima plavu štiklu. :D

7. Čestitam Agiju na prvoj odabranoj defki, nije trip ima plavu štiklu. :D

Video sam....Bravo Agi

8. Svaka cast za odabranu! Agi ce da popatkani od srece:-)

9. Ella, sta se kuva danas? :)

10. Hehe jezivi, pravo da ti kazem nista posebno (stigli zenski problemi, pa ne mogu dugo stajati), samo zapeceni som u rerni i krompir salata :-)

11. 'bar dan! odlicna je ova 'uhoda opcija'!

12. Pozdrav Moly.
    U, bre, Ella...Nego, ima li tvoj verenik bar 100 kila, bez kostiju? :)

13. Pa 'de si Moly :-)
    Sta ima kod ti?

14. Kvak dan Moly, ljudi evo naš pačiji katanac, kada mislite da je vreme da se zaključa neka tema

http://img824.imageshack.us/img824/6326/lrgpadlockgold.png

15. Zdravo, Moly. :))

16. evo razbnudjujem se polako uz dvoumljenje sta prvo uraditi od spiska obaveza...ella poslalal sam ti pvt sa jednim gotivnim linkom. zasto da zakljucavamo teme?

17. zdravo pekky welcome :)

18. Pa kad bude bila neka nebulozna a nema facefacee da ga mi zamenimo. :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.