Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Друштво, ја сам банован. Само да вас обавестим да се не бринете. Видимо се за две недеље.
Воли вас ваш Ареи. :*
ПОСЛЕДЊИ КВАК!
Ej što si banovan Arei?
Žestoki oftopik ako je verovati modovima.
Video sam sad.....jbg...koja tema?
Dobar dan zelim.
Kvak dan jezivi, nemam pojma Džoni, pogledaću. :)
Ova http://vukajlija.com/forum/teme/22901
Kvak dan Jezivi :-)
idem ja na neko vreme da radim, kad se vratim nastavićemo :)
kvak svima
Poslado sam Dr. Akuli PVT da nastavi dolaziti ovde, ako samo to radi neće ga ponovo banovati..
U pravu si Bruce, mogao bi on i dalje kvaktati ovde sa nama.
Nema potrebe da ne kvakće sa nama.
Kakve su ovo novine na sajtu? Mis'im, ovo sa pracenjem. Stoji mi da ne pratim nikoga, a imam neke autore cije sam skoro sve definicije ocenio?
I, jos jedno pitanje.Zasto je subotom uvek oblacno?
Šteta, banovaše ga bezveze. :/
Video sam...jbg...jes poziv na spem. Malo mi je dve nedelje mnogo, mada ne znam pravila, možda mu smanje malo...jbg, treba se čuvati, tog oftopika i spema, mada mislim da je sada Arei skapirao pa je zato mnogo. Ne znam.
Jezivi, kada udjes na neciji profil, imas dugme "prati", to cekiras i njegove defke ce ti izlaziti na naslovnoj. Super fora. :-)
A to za subotu san se i ja isto zapitala :-( kveeek
Staviš autore koje želiš da pratiš i njihove nove definicije ti izlaze na naslovnoj. Dobra opcija.
Nemam pojma što. Jebem li ga, mene vreme ne smara puno. Ne mogu da ga promenim i jedino basket može da mi sjebe. Dobro i gotivim zimu i sneg.
Hvala Ella, sad cu da odaberem zrtve :)
Meni je to baš dobra opcija. To je kao ono najvljivanje somčeta što smo radili, samo sada odem odmah čim uđem na sajt na naslovnu i pogledam lepo. Dobra opcija.
Ma da, odlicna opcija, na moram da otvaram autora po autora.