Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Друштво, ја сам банован. Само да вас обавестим да се не бринете. Видимо се за две недеље.

Воли вас ваш Ареи. :*

ПОСЛЕДЊИ КВАК!

2. Ej što si banovan Arei?

3. Žestoki oftopik ako je verovati modovima.

4. Video sam sad.....jbg...koja tema?

5. Kvak dan jezivi, nemam pojma Džoni, pogledaću. :)

6. idem ja na neko vreme da radim, kad se vratim nastavićemo :)
    kvak svima
    Poslado sam Dr. Akuli PVT da nastavi dolaziti ovde, ako samo to radi neće ga ponovo banovati..

7. U pravu si Bruce, mogao bi on i dalje kvaktati ovde sa nama.

8. Nema potrebe da ne kvakće sa nama.

9. Kakve su ovo novine na sajtu? Mis'im, ovo sa pracenjem. Stoji mi da ne pratim nikoga, a imam neke autore cije sam skoro sve definicije ocenio?
    I, jos jedno pitanje.Zasto je subotom uvek oblacno?

10. Šteta, banovaše ga bezveze. :/

11. Video sam...jbg...jes poziv na spem. Malo mi je dve nedelje mnogo, mada ne znam pravila, možda mu smanje malo...jbg, treba se čuvati, tog oftopika i spema, mada mislim da je sada Arei skapirao pa je zato mnogo. Ne znam.

12. Jezivi, kada udjes na neciji profil, imas dugme "prati", to cekiras i njegove defke ce ti izlaziti na naslovnoj. Super fora. :-)
    A to za subotu san se i ja isto zapitala :-( kveeek

13. Kakve su ovo novine na sajtu?

Staviš autore koje želiš da pratiš i njihove nove definicije ti izlaze na naslovnoj. Dobra opcija.

14. I, jos jedno pitanje.Zasto je subotom uvek oblacno?

Nemam pojma što. Jebem li ga, mene vreme ne smara puno. Ne mogu da ga promenim i jedino basket može da mi sjebe. Dobro i gotivim zimu i sneg.

15. Hvala Ella, sad cu da odaberem zrtve :)

16. Meni je to baš dobra opcija. To je kao ono najvljivanje somčeta što smo radili, samo sada odem odmah čim uđem na sajt na naslovnu i pogledam lepo. Dobra opcija.

17. Ma da, odlicna opcija, na moram da otvaram autora po autora.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.