E de ste, evo mene opet na kratko.
Još malo pa na tekmu. Baš mi se navija.
E KVAktriks na učenje odma', mada je matematika sranje, ajde brojevi tu i tamo nego ona geometrija ubi.
Evo Dzoni neki slazu stvari(ja) i cude se sta sve imaju u ormaru..neki kuvaju neki uce..jedna velika komuna tako reci
Ja samo pušim cigaru i pijem treću kafu i spremam se za tekmu, tako da ja jedini nisam uopšte vredan.
A to sa stvarima je češće kod vas žena, Ja ne mogu tu da se iznenadim. Znam tačno šta imam. Osim u odeljku za Partizanove stvari. Tu sam se pre neki dan iznenadio kol'ko je gotivna jedna majica iz 2002. za koju sam mislio da sam je odavno poklonio.
prva kafa biti kad se resim privatnih casova oko 6 pa pobegnem od kuce.
Ja bi odlepio. Moram odmah da popijem kafu čim otvorim oči. Jedna instant kafa sa cimetom. Ako to ne uradim dan mi je sjeban i nervozan sam. Znam da je stvar u glavi ali opet najomiljeniji deo dana mi je jutro, kad slušam muziku i pijem lagano kafu...
Gledala nešto ovaj naš žig i moram priznati (a teško mi to pada) da je pomalo gej sa takvom patkom.... :-/ A i skinuta je sa net-a, dakle tuđa kreacija... :(
Pa sam ja uFatila mog čo'eka da mi pomogne da napravimo u photoshopu naš hand made žig. Napravismo dva, mada je meni lično prvi mnogo lepši.... Pa ukoliko se slažete...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
To, to! Prokleta da je! :D
Evo jedne za odlazak, pratim vas posle. :)
http://www.youtube.com/watch?v=KFjF64Mcaao
E de ste, evo mene opet na kratko.
Još malo pa na tekmu. Baš mi se navija.
E KVAktriks na učenje odma', mada je matematika sranje, ajde brojevi tu i tamo nego ona geometrija ubi.
Posle Ellinih postova uvek ogladnim :) Odoh da spremam nesto za klopu. Do citanja!
Evo Dzoni neki slazu stvari(ja) i cude se sta sve imaju u ormaru..neki kuvaju neki uce..jedna velika komuna tako reci
Ja sam ruckic uveliko zavrsila, malocas pravili njama njam :-)
Ja samo pušim cigaru i pijem treću kafu i spremam se za tekmu, tako da ja jedini nisam uopšte vredan.
A to sa stvarima je češće kod vas žena, Ja ne mogu tu da se iznenadim. Znam tačno šta imam. Osim u odeljku za Partizanove stvari. Tu sam se pre neki dan iznenadio kol'ko je gotivna jedna majica iz 2002. za koju sam mislio da sam je odavno poklonio.
Ja ću isto sada da jedem. Napraviću nešto na brzaka pa ću opet da jedem posle utakmice negde tamo. Šta da se radi, takav dan.
ja ne palim kuci tako da ce moja prva kafa biti kad se resim privatnih casova oko 6 pa pobegnem od kuce.
ella prijatno :)
Ljudi, imam jedan predlog...
Ja bi odlepio. Moram odmah da popijem kafu čim otvorim oči. Jedna instant kafa sa cimetom. Ako to ne uradim dan mi je sjeban i nervozan sam. Znam da je stvar u glavi ali opet najomiljeniji deo dana mi je jutro, kad slušam muziku i pijem lagano kafu...
KVAKni
ella slusamo!
Gledala nešto ovaj naš žig i moram priznati (a teško mi to pada) da je pomalo gej sa takvom patkom.... :-/ A i skinuta je sa net-a, dakle tuđa kreacija... :(
Pa sam ja uFatila mog čo'eka da mi pomogne da napravimo u photoshopu naš hand made žig. Napravismo dva, mada je meni lično prvi mnogo lepši.... Pa ukoliko se slažete...
http://img196.imageshack.us/img196/8355/logounitedkvaksoftheduc.png
http://img577.imageshack.us/img577/2884/kvaksonskilogo.png
U oba slučaja sam birala OPASNE i BESNE patke, da znaju da nismo gej organizacija i da se sa nama nije zajebavati :D
ja glasam za prvi :)
bas je MAJTI :)
Naravno ukoliko vam se uopšte sviđa bar jedan ;)
Drugi.
mozda bi bilo jos gotivnije smestiti lik patkice br 2 u sve ostalo broja 1
1 lik me nekako previse podseca na mikijevog ortaka -paju patka a ostatak amblema je savrsen
Meni je svejedno, odlučite vi kako bi bilo najbolje :)