Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ja glasam dakle za sintezu :) 2. patka 1. okvir.

2. Ovo je jedan mali šljap za patku, ali jedan veliki za našu ložu. Čestitam Agi!

3. heraldički nemamo pravo na krunu i lavove, nismo monarhija nego demokratija, patka na drugom je mnogo opasnija, ali okvir na prvom je turbo - podržavam Molly:

ja glasam dakle za sintezu :) 2. patka 1. okvir.

4. Ok, zapisala sam glasove do sada...pa ćemo videti kako će glasati ostali pernati nam članovi :)))

5. dogovoreTo :) ella lepo od tebe sto ste se potrudili zaista! jedan kvaka-cmok od mene!

6. da, ja i zaboravih, pozdravi muža i zahvali mu se u moje ime, retki smo ljudi koji dozvoljavamo da ih žene tako cimaju za zajebanciju :)))

P.S.

Ella, čitam da si danas i mužu bacila somče :))

7. e pa idem i ja da spavam malo kad ste takvi :(

8. odoh po somovinu vracam se veceras da ih pustim :)

9. E, pozdrav svima.
    Mada nemam ništa ni protiv sadašnjeg logo-a, moram priznati da je prvi predlog fenomenalan, tako da moj glas ide njemu.

10. Drugi je do jaja! Baš je DO jaja! :)

11. što loš skor, a nije loša def...

12. Ne vole ljudi fizikalisanje, pa ni u definiciji da vide.

13. ahahha, da, da. bolje da si stavio lizanje sladoleda :p

14. Дајте ми 10 минута да дођем себи и да прочитам шта сте писали. Мртав сам уморан, тек сам устао.

15. KVAAAAAAAAAAAAAK evo vratih se, imali neke goste pa sam malo bila odsutna :)

16. Ево видим да сте предлагали нови грб, могу вам рећи да ми се баш свиђа идеја, јер ми се овај грб који фурамо сад није свидео уопште, али нисам хтео да кењам. ;)

Ја гласам за грб број 1. јер ЈЕБЕ КЕВУ како је добар!:)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.