Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ја гласам за грб број 1. јер ЈЕБЕ КЕВУ како је добар!:)

Pa faala kapiten, trudili smo se baš :) Nije moj čo'ek džabe web dizajner :)

2. Za sada su glasovi sledeći:
    Grb broj 1. - 2 glasa
    Grb broj 2. - 2 glasa
    Grb broj 1. sa patkom iz broja 2. - 2 glasa

3. Остале патке запалиле кад је капитен дошао. А ја хтео да се похвалим новим сомићем, видим да је моја влада уствари страховлада квакваквка :)

4. kvak,kvak,kako je danas patkice?

5. Јоу Мари :) Ево није лоше. Ја сам мало изломљен, ал' добро је :) Како си ти? Квак!

6. ja sam se probudila pre sat vremena,umorna bila za pet medalja,juče onako svojsk overila grad i spavala lepo posle sto godina,bez seckanja.jela šarančića nekog sad,ne somića,lololo!

7. Kvak marya :) Ja evo grickam neki kikiriki i kvakćem ovde, dok mi čo'ek cupka oko glave čekajući da se dignem sa stolice da idemo do Maxi-a :)

8. jela šarančića nekog sad,ne somića

лололо јела шаранчића, а сад иде бацање сомића. :) Јао ја сам јутрос до 7 блејао код другара, правили музику и попушили много буксни. Много сам муерто. :)

9. Ja evo grickam neki kikiriki i kvakćem ovde, dok mi čo'ek cupka oko glave čekajući da se dignem sa stolice da idemo do Maxi-a :)

heheh,od jezerceta do maksija:)udovolji čoveku,samo ga pljusni malo vodom,toplo jezerce danas vidim:)))

10. jela šarančića nekog sad,ne somića,lololo!
    pre 3 minu

A ja sam baš danas spremala zapečenog somića i krompir salatu :)

11. лололо јела шаранчића, а сад иде бацање сомића. :) Јао ја сам јутрос до 7 блејао код другара, правили музику и попушили много буксни. Много сам муерто. :)

mhm,šarančić i krompir salata:)jao,ja bila u omiljenoj kafani,i posle jedno sedam piva,a krenula od kuće da pijuckam i onda odlučila da idem na burek i fino kompletirah veče:)

12. danas spremala zapečenog somića i krompir salatu :)

hihihi,ela,vidiš,patke smo mi s razlogom:) i ja isto krompira salatu uz šaranče:)

13. posle jedno sedam piva,a krenula od kuće da pijuckam i onda odlučila da idem na burek i fino kompletirah veče:)

Хехехе, милина :)

14. Ihh bre marya, pa nema lepše od ribe i krompir salate :)

15. morala sam da se osvetim,ipak nema više razloga da mi mozak radi,nemam više ispita,lolololo.

Ihh bre marya, pa nema lepše od ribe i krompir salate :)

naravno,to ide kao patka i jezerce!

16. Kapiten, ti si baš imao uzbudljivu noć :) Bole te perce, samo uživaj :)

17. Kapiten, ti si baš imao uzbudljivu noć

Не питај :) Не видим на очи, а сад као опет треба да правим музику, иако ми се искрено серуцка више од тога! Прво радим на послу, па онда гајби.. ХОЋУ РИЛЕКС НА КОШУТЊАКУ! :)))

18. novi somić!ne onaj kod ele u tanjiru,lololo

19. marya, nisi glasala koji ti se žig više sviđa (dve stranice unazad) :)

20. Добар сом! Набутан сам и сад! :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.