Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa faala kapiten, trudili smo se baš :) Nije moj čo'ek džabe web dizajner :)
Za sada su glasovi sledeći:
Grb broj 1. - 2 glasa
Grb broj 2. - 2 glasa
Grb broj 1. sa patkom iz broja 2. - 2 glasa
Остале патке запалиле кад је капитен дошао. А ја хтео да се похвалим новим сомићем, видим да је моја влада уствари страховлада квакваквка :)
kvak,kvak,kako je danas patkice?
Јоу Мари :) Ево није лоше. Ја сам мало изломљен, ал' добро је :) Како си ти? Квак!
ja sam se probudila pre sat vremena,umorna bila za pet medalja,juče onako svojsk overila grad i spavala lepo posle sto godina,bez seckanja.jela šarančića nekog sad,ne somića,lololo!
Kvak marya :) Ja evo grickam neki kikiriki i kvakćem ovde, dok mi čo'ek cupka oko glave čekajući da se dignem sa stolice da idemo do Maxi-a :)
лололо јела шаранчића, а сад иде бацање сомића. :) Јао ја сам јутрос до 7 блејао код другара, правили музику и попушили много буксни. Много сам муерто. :)
heheh,od jezerceta do maksija:)udovolji čoveku,samo ga pljusni malo vodom,toplo jezerce danas vidim:)))
pre 3 minu
A ja sam baš danas spremala zapečenog somića i krompir salatu :)
mhm,šarančić i krompir salata:)jao,ja bila u omiljenoj kafani,i posle jedno sedam piva,a krenula od kuće da pijuckam i onda odlučila da idem na burek i fino kompletirah veče:)
hihihi,ela,vidiš,patke smo mi s razlogom:) i ja isto krompira salatu uz šaranče:)
Хехехе, милина :)
Ihh bre marya, pa nema lepše od ribe i krompir salate :)
morala sam da se osvetim,ipak nema više razloga da mi mozak radi,nemam više ispita,lolololo.
naravno,to ide kao patka i jezerce!
Kapiten, ti si baš imao uzbudljivu noć :) Bole te perce, samo uživaj :)
Не питај :) Не видим на очи, а сад као опет треба да правим музику, иако ми се искрено серуцка више од тога! Прво радим на послу, па онда гајби.. ХОЋУ РИЛЕКС НА КОШУТЊАКУ! :)))
novi somić!ne onaj kod ele u tanjiru,lololo
marya, nisi glasala koji ti se žig više sviđa (dve stranice unazad) :)
Добар сом! Набутан сам и сад! :)