U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A da, hvala svima na čestitkama za moju prvoodabranu defku. Iskreno, iznenadio sam se kada sam video šta je u pitanju. Očekivao sam Kalibraciju, ili Sudbonosno NE :)
ljudi,ja vas napuštam,odo' da sušim kosu,čula sam da u 9 nestaje struja,onaj trip za planetu zemlju,uštedu,blabla.
Оценио ја ту квактриксе први :)
Ma, ne mislim na to:), nego na rec "Pacji", zar nije "Paciji" ?
Pekky i kod tebe se iza grba vidi beli kvadrat :(((
Marya, to se samo gase ulična svetla, nemoj da brineš :)
nisam siguran šta je ispravno, ja ovako govorim pa sam tako i napisao :)
inače, primer je korigovan od strane Kvaktriksa i Elle pa je mnogo bolji sada...
onda lujka od moje drugarke permutovala,ona mi rekla da će samo ulična da svetle,hahahah.
Jez dali su ti kurčinu, opet. xD
Kakvu kurcinu, Nidzo?
Ahahahahahahahahahahaaha vid bezobraznika, obriše post i posle ja lupetam. xD KUrčinu umesto videa Jez :P
Opet ja i somovina radimo.
hahaha pa to je ona čula da negde zvoni ;)))
Jazavci sa tjubeta...
YO DUCKS! :)
ahhah,ludo burazeru,ludo. i još mi javlja-e,neće biti struje,završi sve do 9, samo ulične svetiljke rade:)
yo shanz :)
yo,yo!pu,prvi minus posle 33 plusa!
Yo shan! :D
imamo novi bedž...