Kvaksonska loža - Moćne patke

1. yo mothafucka whats up?! :D

2. Pih, ti hejteri. Ne znam da li im je glupo kada lupe prvi minus. Ja sam tako jednom prvi minusirao defku sa 20 pluseva i baš sam se zabrinuo, čitao sam je opet pet puta... I dobro, posle se naređaše minusi i bi mi lakše :)

3. Pustila soma posle 100 godina :D

4. Vid stvarno, novi džbe! :)
    Dajte link.
    Nestaje struje!? Gde, kad, što, kojekuda?

5. Ja nikako da pustim soma, već 9 dana nemam inspiracije ič. :))

6. Ja sam danas imao inspiraciju, ali sam zaboravio šta je bilo!

7. Achtung, achtung! Ela pustila soma!

Odličan je, ali ga vidim dva puta? :D

8. Ella. prikazuje dvaput isto somče...

9. Odličan je, ali ga vidim dva puta? :D

Obrisala prvu :) Stvarno ga pustila dva puta...

10. Sad opet moram da editujem svoje Šveđanke! :)

11. Shanz, otkud ti Šveđanke, ako nije tajna?

12. Sad opet moram da editujem svoje Šveđanke! :)

hehe bolje njihove glave nego svoju :D

13. Мислим оно , прочитао сам ја први пост ,али ништа конкретно не закључих из њега.
    У чему је фазон ове ваше мале екумене?

14. LAki, znaš ove promene što je kaizen uveo juče? E, mi smo taj koncept napravili ovde sami. Neka vrsta kolektivnog PVT-a.

15. У чему је фазон ове ваше мале екумене?

Bruce, imaš reč :)

16. Napišeš defku, pustiš u loše vreme, niko ne čita i potopi je more smeća za 50 poena za postere. Mi se našli da gotivimo slične stvari, organizovali i eto... Sad npišem defku, ovde objavim da sam je napisao i obezbedim 15 ljudi koji će je čitati sigurno. Ali, ne kao reklamiranje - ako defka nije dobra mi je ne plusujemo po svaku cenu - dobiješ minus i komentar. Sem toga se ludo zabavljamo u ovom forumu :)

17. Shanz, otkud ti Šveđanke, ako nije tajna?

Univerzijada, volontirao sam! Možda odem 2014 u Rusiju, kao, jelte iskusni, volonter..

18. покрет који се залаже за безрезервно читање, оцењивање и коментарисање дефиниција.

Углавном ово :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.