Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Džaftara, samo tako centriraj da vidimo kakav bojler imaš ;))))

2. ххаххахаха, ово си сад одрадио! признај! још си замрачио па упалио светло, да мислимо да је мрак и да је жуууур! :п

3. Agi, pa zar i ti sine brute da se razotkriješ za nama? ;))))

4. ххаххахаха, ово си сад одрадио! признај! још си замрачио па упалио светло, да мислимо да је мрак и да је жуууур! :п

hahahahah nisi normalna, smejem se u kancelariji nao nezdrava :DDDD

5. Džaftara, samo tako centriraj da vidimo kakav bojler imaš ;))))

Офхорсе, средићемо и неку веш машину! Може и огледало са мрљама од каладонта! Све може!

6. E jbg nemam na poslu slike nikakve a imam odličnih patkoalkoholičarskih slika.
    Joj maltretiraju me na poslu.....

7. hahahahah nisi normalna, smejem se u kancelariji nao nezdrava :DDDD

Пази што смо сви у официнама. Стварно смо проклето квул! ;)

Иначе, била сам озбиљна. Паз' ти то, одједаред са шурнаест флаша! Ма, хајде... :о)

8. Joj maltretiraju me na poslu.....

Да се приметити.... :п

9. Пази што смо сви у официнама. Стварно смо проклето квул! ;)

Pa kako, iz kancelarijskih pacova smo se transformisali u kancelarijske patke ;)

10. Седите у официнама, бодете се пајдо вакцинама. Квак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

11. Немаааа од мене више... Можда кад се вратим из тоалета! :п

12. Težak je život nas kancelarijskih pataka. E ladno smo svi po kancelarijama. To je dokaz da ćemo mi patke vladati svetom.
    A Agilni je prava patka, okom otvara pivo.
    To je kvaktastično (nova reč - Fantastično - Kvaktastično)

13. Квактастична је реч Џони. Квакснетина је подржава! Агилни је лидер, види му се у оку (овом којим не отвара вопс). Само што сте ви сви сами у офисету, а Буксна није. Буксна мора да трпи 2 ментола. Али нема везе. Владаћу ја једног дана светом. Квак аут!

14. Квакснетина

hahahahha

15. Пу је, полудела ми страница од слика. Ја доле, она горе и тако 10 пута. 'Де ћеш пошла тим ножем? ;)) Не се зајеба'ај.
    Нешто су ми успорили ови квакмени.

16. Usporili, nego šta....ma otišli da se slikaju sa flajkama :DDD

17. Ја одо' да здимим једну, две, три. Па онда могу да се вратим овде и да наставим да квакуцкам. Нова реч - Серуцкам - квакуцкам лолололо

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.