Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Bruce, vidi da izmuvaš nešto za Bg opet, da prisustvujemo. Kako bi to bilo super, jooooj :)
I ja bih bio oduševljen. Bio bi to fenomenalan povod za kvaktanje! Jaoj.
:namerno vrišti od smeha:
Hvala Shanz, to je inače presek rada od 1998. do danas. Inače nemam likovnu školu, nego gimnaziju, a sad sam pod stare dane u završnoj fazi ekonomije bolonjeze...
Informacije radi, sve tri definicije na UKD nalogu su se zaustavile na 30 pluseva, a minusića je sve manje na svakoj sledećoj :)
ela,vidiš,ljubav ne bira mesto:)
Uwaaaaaaaaau kapiten, pa ti si stavio nove grbove i na prvu stranu :) Mnoooooooooogo mi se đa kako izgleda!!! A pogotovo što sam ih pravila u png formatu, pa nemaju pozadinu :)
Ma nije problem doći u BG raditi performans, mogao bih na primer za noć muzeja negde da se ubacim, ako uspem da uklopim vreme, javljam ovde... Problem je uskladiti porodične obaveze i obaveze posla sa datumima dešavanja.
He he, dakle i ti si Saneta? Bez brige, imam i ja jednu :)
Baš to. Kada bismo se nas dvoje našli drugačije, on iz Kruševca, ja iz Kikinde.... :) A sad lepo živimo na pola puta, u Bg-u :)
hahahaha upravo tako :D
Kažu da su umetnici najbliži Bogu, kao pojmu nedostižnosti, bliže i od filozofa...
Ella, kada će svadba?! :)
svaki filozof je i umetnik, a opet i svaki umetnik ima svoju filozofiju
bez namere da preterano serem, performans (ako se radi bez komercijalnog motiva) pruža neverovatno ispunjenje... prateća situacija na festivalima je otprilika kao ovde u jezercu...
hm, trebam da nađem jedan dan da napravim sajt i napravim dobre radove u fotošopu paintu i tim govnima, sad krećem sa podsećanjem za fotošop. :D
Ma mi kao da smo u braku već :) Posle 2 meseca smo počeli da živimo zajedno...i evo, 2 pune godine su prošle. :)
A svadbu planiramo ove godine :)
kvaka čast!
Jaoj... pa uskoro ćeš reći SUDBONOSNO KWAK!
toooo! opleti !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=fKdeKDJ0e40