Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Bruce, vidi da izmuvaš nešto za Bg opet, da prisustvujemo. Kako bi to bilo super, jooooj :)

2. I ja bih bio oduševljen. Bio bi to fenomenalan povod za kvaktanje! Jaoj.

3. Hmmm nemojte se smejati, ali ja sam svog verenika tako i upoznala pre 2 godine :)

:namerno vrišti od smeha:

4. Hvala Shanz, to je inače presek rada od 1998. do danas. Inače nemam likovnu školu, nego gimnaziju, a sad sam pod stare dane u završnoj fazi ekonomije bolonjeze...

5. Informacije radi, sve tri definicije na UKD nalogu su se zaustavile na 30 pluseva, a minusića je sve manje na svakoj sledećoj :)

6. ela,vidiš,ljubav ne bira mesto:)

7. Uwaaaaaaaaau kapiten, pa ti si stavio nove grbove i na prvu stranu :) Mnoooooooooogo mi se đa kako izgleda!!! A pogotovo što sam ih pravila u png formatu, pa nemaju pozadinu :)

8. Ma nije problem doći u BG raditi performans, mogao bih na primer za noć muzeja negde da se ubacim, ako uspem da uklopim vreme, javljam ovde... Problem je uskladiti porodične obaveze i obaveze posla sa datumima dešavanja.

9. Hmmm nemojte se smejati, ali ja sam svog verenika tako i upoznala pre 2 godine :)

He he, dakle i ti si Saneta? Bez brige, imam i ja jednu :)

10. ela,vidiš,ljubav ne bira mesto:)

Baš to. Kada bismo se nas dvoje našli drugačije, on iz Kruševca, ja iz Kikinde.... :) A sad lepo živimo na pola puta, u Bg-u :)

11. He he, dakle i ti si Saneta?

hahahaha upravo tako :D

12. Kažu da su umetnici najbliži Bogu, kao pojmu nedostižnosti, bliže i od filozofa...

13. Ella, kada će svadba?! :)

14. Kažu da su umetnici najbliži Bogu, kao pojmu nedostižnosti, bliže i od filozofa...

svaki filozof je i umetnik, a opet i svaki umetnik ima svoju filozofiju

15. bez namere da preterano serem, performans (ako se radi bez komercijalnog motiva) pruža neverovatno ispunjenje... prateća situacija na festivalima je otprilika kao ovde u jezercu...

16. hm, trebam da nađem jedan dan da napravim sajt i napravim dobre radove u fotošopu paintu i tim govnima, sad krećem sa podsećanjem za fotošop. :D

17. Ella, kada će svadba?! :)

Ma mi kao da smo u braku već :) Posle 2 meseca smo počeli da živimo zajedno...i evo, 2 pune godine su prošle. :)
    A svadbu planiramo ove godine :)

18. A svadbu planiramo ove godine :)

kvaka čast!

19. Jaoj... pa uskoro ćeš reći SUDBONOSNO KWAK!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.