Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Meni je interesantno što se Đoniju nisam učinio poznatim kada sam okačio one prve fotke. Čak je komentarisao to da pivo otvaram okom :)

Doduše, jesu fotke sa blagim deformitetima u oblasti lica :D

2. chugaly.weebly.com

3. e,pa još i okom pivo da otvaram pa da počnem i drvenu nogu da nosim kao pravi gusar,lololo!

4. Agi, Đoni je na toj fotki samo vops i video :)))

5. Ali pazi koja slučajnost da se od cele Vuke, njih dvojica baš u istoj temi našli :)

Реци :)

Ја и Ђони смо исто тако налетели преко нета пар пута један на другог.
    И увек у врх односима на сајту, као и овако. Ево и овде, он ми помагао пар пута у почетку, кад нисам знао шта и како на сајту, на крају испаде да се знамо и то 10 година. :)

6. ,bila bi fora da se pišeš s nekim i nađete se i kao -a, ti si pero,pa što ne reče,ne bi ni dolazio?lololo

7. Мари, шта слушаш ти? :)

8. Ispraviću naravno :) Samo postavi čistu sliku sad :)

Met'uo! :) Uvek me je mrzelo da se cimam oko fotošopa i tako tog... :)

9. dvoje su se tako smuvali :)))))

10. M.Dee, ha ha, to bi bilo blesavo totalno :) A zagrevaš se pivcetom za izlazak, prava si :)

Brus, sajt ti je vrlo interesantan, ali i ono što radiš. Čini mi se da ćeš na sledećim izložbama i performansima imati gomilu pataka :D

11. ako budem dolazio u BG, krajem juna idem na tri dana u Ponte Nosa u Italiji, i nemam ništa drugo u planu ove godine, inače radio sam dva puta u SKC što se tiče BG-a

12. dvoje su se tako smuvali :)))))

Hmmm nemojte se smejati, ali ja sam svog verenika tako i upoznala pre 2 godine :)

13. Dobar ti je sajt Chugaly B. Radoslav-e! :)))

14. dvojIca,lololo.

Мари, шта слушаш ти?

jao,poduži spisak,bolje da lupam izvođače: M.Attack, Tricky, Bjork, Portishead, tipa neki tripphop, onda kvalitetnu elektroniku, nešto tipa Air, Parrov Stelar, Nouvelle vague isto i svašta, ne mog' ni da se setim izma.

15. Hmmm nemojte se smejati, ali ja sam svog verenika tako i upoznala pre 2 godine :)

neću da se smejem, neću da se smejem, neću da se smejem, neću da se smejem, :))))))))

16. Боље изгледа прва страна са овим новим сликама!

17. Ih, ko bombona! :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.