Ali pazi koja slučajnost da se od cele Vuke, njih dvojica baš u istoj temi našli :)
Реци :)
Ја и Ђони смо исто тако налетели преко нета пар пута један на другог.
И увек у врх односима на сајту, као и овако. Ево и овде, он ми помагао пар пута у почетку, кад нисам знао шта и како на сајту, на крају испаде да се знамо и то 10 година. :)
ako budem dolazio u BG, krajem juna idem na tri dana u Ponte Nosa u Italiji, i nemam ništa drugo u planu ove godine, inače radio sam dva puta u SKC što se tiče BG-a
jao,poduži spisak,bolje da lupam izvođače: M.Attack, Tricky, Bjork, Portishead, tipa neki tripphop, onda kvalitetnu elektroniku, nešto tipa Air, Parrov Stelar, Nouvelle vague isto i svašta, ne mog' ni da se setim izma.
Meni je interesantno što se Đoniju nisam učinio poznatim kada sam okačio one prve fotke. Čak je komentarisao to da pivo otvaram okom :)
Doduše, jesu fotke sa blagim deformitetima u oblasti lica :D
chugaly.weebly.com
e,pa još i okom pivo da otvaram pa da počnem i drvenu nogu da nosim kao pravi gusar,lololo!
Matrixe!! :D
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0906/life-matrix-bullet-stop-cheat-codes-life-demotivational-poster-1245112392.jpg
Agi, Đoni je na toj fotki samo vops i video :)))
Реци :)
Ја и Ђони смо исто тако налетели преко нета пар пута један на другог.
И увек у врх односима на сајту, као и овако. Ево и овде, он ми помагао пар пута у почетку, кад нисам знао шта и како на сајту, на крају испаде да се знамо и то 10 година. :)
,bila bi fora da se pišeš s nekim i nađete se i kao -a, ti si pero,pa što ne reče,ne bi ni dolazio?lololo
Мари, шта слушаш ти? :)
Met'uo! :) Uvek me je mrzelo da se cimam oko fotošopa i tako tog... :)
dvoje su se tako smuvali :)))))
M.Dee, ha ha, to bi bilo blesavo totalno :) A zagrevaš se pivcetom za izlazak, prava si :)
Brus, sajt ti je vrlo interesantan, ali i ono što radiš. Čini mi se da ćeš na sledećim izložbama i performansima imati gomilu pataka :D
Izvoli shan :)
http://img846.imageshack.us/img846/2820/shanzammibed.jpg
ako budem dolazio u BG, krajem juna idem na tri dana u Ponte Nosa u Italiji, i nemam ništa drugo u planu ove godine, inače radio sam dva puta u SKC što se tiče BG-a
Hmmm nemojte se smejati, ali ja sam svog verenika tako i upoznala pre 2 godine :)
Dobar ti je sajt Chugaly B. Radoslav-e! :)))
dvojIca,lololo.
jao,poduži spisak,bolje da lupam izvođače: M.Attack, Tricky, Bjork, Portishead, tipa neki tripphop, onda kvalitetnu elektroniku, nešto tipa Air, Parrov Stelar, Nouvelle vague isto i svašta, ne mog' ni da se setim izma.
neću da se smejem, neću da se smejem, neću da se smejem, neću da se smejem, :))))))))
Боље изгледа прва страна са овим новим сликама!
Ih, ko bombona! :)
Ки! лоолло