Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Pozdrav jos jedared. Imao sam gadnih tehnickih problema, ali sam bio opaki haker i instalirao novi brauzer i srecan sam kao Lala sa tablom slanine :)

2. srecan sam kao Lala sa tablom slanine

kakav orjentir sreće :)

3. kaiš slaninice,lololo

4. Ultimativni, Bruce. E, sad sam opet ogladneo... :)

5. srecan sam kao Lala sa tablom slanine

Nisu sve Lale takve :D evo mog rada iz fotošopa, prvi posle 3 godine :D http://img405.imageshack.us/img405/2638/73131767.jpg

6. ja sam onda isto lala,jer dok seckam slaninicu pevušim-la,la,la...

7. srecan sam kao Lala sa tablom slanine :)

hahahahahhahaahhaha

8. Jeste svaki umetnik filozof, ali filozof nije umetnik, jer ne stvara. Koristi stvoreno. Tako da je umetnik bliži Bogu! :P

9. donekle je Kvaktriks u pravu, ja sam poreklom Crnogorac, rođen u Hrvatskoj, odrastao u Bosni, a Lala po opredeljenju i mestu boravka :) nijedan od navedenih nije gadljiv na slaninu :)))))

10. Igra li neko e republik? :)

11. Shanzamm mudro zbori.Filozofira protivu filozofa :)

12. kao Lala sa tablom slanine

Dobar naslov za novu definiciju, je l' da?

Eto predloga za definiciju za UKD nalog, pa nadograđujte. Na ovo sam mislio kada sam imao ideju o zajedničkom nalogu. Nešto se ovde odvali u samom patkovlendu, pa to definišemo :)

13. Gde sad da kupim slaninu...?

14. i ti ponavljaš isto.onda nijedan novi filozofski sistem ne bi nastao,da je tako,a ima ih mali milion.ja obožavam filozofiju,išla i na debate,bila govornik godine,imala 3000str. filozofije na faksu,dumreš,a u isto vreme razmišljala da upišem likovnu akademiju,sve može da se spoji,ne mislim ni da sam umetnik,ni filozof,da se razumemo.

15. Da Agi, odličan materijal za zajedničku defku. :)
    Ali bi trebali kroz svaku defku da protnemo i na neki način patku, da bi opravdali postojanje i naziv profila :) Ako se slažete?

16. Jeste svaki umetnik filozof, ali filozof nije umetnik, jer ne stvara. Koristi stvoreno. Tako da je umetnik bliži Bogu! :P

Ako bi baš išli u metafiziku, nijedan čovek ne može stvarati jer je ono čime stvara iskra Božanstva u njemu... svaki čovek samo kopira promisao Gospodnju donoseći rajsku lepotu ostatku čovečanstva i podsećajući ga da je ovaj svet samo senka onog koji nas očekuje :)

Pravi filozofi se nikad nisu razdvajali od umetnika. Mogu ja da napravim fenomenalan rad (u bilo kom mediju), ali ako nema nikog da objasni moj rad - on ostaje suštinski nekompletan.

Ponavljam, ne mogu da razdvojim umetnika od filozofa.

17. Gde sad da kupim slaninu...?

HAHAHAHAHHAHA legendo! Uvek me nasmeješ onako baš :D

18. Dobra ideja, Agilni. Evo, ja dajem prvu recenicu: "Ultimativni nivo srece."

19. ovaj svet samo senka onog koji nas očekuje :)

platon misli isto

Ponavljam, ne mogu da razdvojim umetnika od filozofa.

slažem se
    + ono gore na prethodnoj str.

20. u zajebano mi da se uključim sada, vi već raspleli. Ima da vas ispratim do pogodnog momenta....moram grb da promenim

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.