Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Pozdrav jos jedared. Imao sam gadnih tehnickih problema, ali sam bio opaki haker i instalirao novi brauzer i srecan sam kao Lala sa tablom slanine :)

2. srecan sam kao Lala sa tablom slanine

kakav orjentir sreće :)

3. kaiš slaninice,lololo

4. Ultimativni, Bruce. E, sad sam opet ogladneo... :)

5. srecan sam kao Lala sa tablom slanine

Nisu sve Lale takve :D evo mog rada iz fotošopa, prvi posle 3 godine :D http://img405.imageshack.us/img405/2638/73131767.jpg

6. ja sam onda isto lala,jer dok seckam slaninicu pevušim-la,la,la...

7. srecan sam kao Lala sa tablom slanine :)

hahahahahhahaahhaha

8. Jeste svaki umetnik filozof, ali filozof nije umetnik, jer ne stvara. Koristi stvoreno. Tako da je umetnik bliži Bogu! :P

9. donekle je Kvaktriks u pravu, ja sam poreklom Crnogorac, rođen u Hrvatskoj, odrastao u Bosni, a Lala po opredeljenju i mestu boravka :) nijedan od navedenih nije gadljiv na slaninu :)))))

10. Igra li neko e republik? :)

11. Shanzamm mudro zbori.Filozofira protivu filozofa :)

12. kao Lala sa tablom slanine

Dobar naslov za novu definiciju, je l' da?

Eto predloga za definiciju za UKD nalog, pa nadograđujte. Na ovo sam mislio kada sam imao ideju o zajedničkom nalogu. Nešto se ovde odvali u samom patkovlendu, pa to definišemo :)

13. Gde sad da kupim slaninu...?

14. i ti ponavljaš isto.onda nijedan novi filozofski sistem ne bi nastao,da je tako,a ima ih mali milion.ja obožavam filozofiju,išla i na debate,bila govornik godine,imala 3000str. filozofije na faksu,dumreš,a u isto vreme razmišljala da upišem likovnu akademiju,sve može da se spoji,ne mislim ni da sam umetnik,ni filozof,da se razumemo.

15. Da Agi, odličan materijal za zajedničku defku. :)
    Ali bi trebali kroz svaku defku da protnemo i na neki način patku, da bi opravdali postojanje i naziv profila :) Ako se slažete?

16. Jeste svaki umetnik filozof, ali filozof nije umetnik, jer ne stvara. Koristi stvoreno. Tako da je umetnik bliži Bogu! :P

Ako bi baš išli u metafiziku, nijedan čovek ne može stvarati jer je ono čime stvara iskra Božanstva u njemu... svaki čovek samo kopira promisao Gospodnju donoseći rajsku lepotu ostatku čovečanstva i podsećajući ga da je ovaj svet samo senka onog koji nas očekuje :)

Pravi filozofi se nikad nisu razdvajali od umetnika. Mogu ja da napravim fenomenalan rad (u bilo kom mediju), ali ako nema nikog da objasni moj rad - on ostaje suštinski nekompletan.

Ponavljam, ne mogu da razdvojim umetnika od filozofa.

17. Gde sad da kupim slaninu...?

HAHAHAHAHHAHA legendo! Uvek me nasmeješ onako baš :D

18. Dobra ideja, Agilni. Evo, ja dajem prvu recenicu: "Ultimativni nivo srece."

19. ovaj svet samo senka onog koji nas očekuje :)

platon misli isto

Ponavljam, ne mogu da razdvojim umetnika od filozofa.

slažem se
    + ono gore na prethodnoj str.

20. u zajebano mi da se uključim sada, vi već raspleli. Ima da vas ispratim do pogodnog momenta....moram grb da promenim

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.